Uke 36: Den herlige høsten er her

Postet av Ullern Fotball den 30. Aug 2024

Våre juniorer har åpnet høsten strålende, både vi og jentene. Det er kult! Jentene har alt i egne hender og vinner de resten blir det opprykk. Kommende uke nokså lik den som var. 

Ons 4.sept

Kl.17.30 - Trening. Innhold: Oppvarming inkl 1v1, 2v2 omstillingsspill, småbanespill 6 eller 12 X1,5 min og liten konk til slutt. Ferdige kl.19.00

Tors 5.sept

Kl.20.15 - 1.div vs Langhus på Langhus. Oppmøte kl.19.15. 

Fre 6.sept

Kl.17.30 - Trening (for de som ikke spiller kamp). Innhold: Fri rondo, foam, poss og småbanespill + styrke ben sammen i bua. Ferdige kl.18.30. 

Kl.19.00 - Interkrets vs Lørenskog på Ullernbanen. Oppmøte kl.18.00. 

Lør 7.sept

Kl.15.00 - MSA vs Bærum på Ullernbanen 

Søn 8.sept

Kl.12.00 - Trening og lunsj. Innhold: Oppvarming, skåre mål øvelse og 7v7 spill 4X6 min. Vi spiser samlet fra kl.14.00 i tredje, kanskje ute. Konsept: Alle tar med en rett hver :) 



G19: Grorud 2-4 Ullern i sjanserik kamp

Postet av Ullern Fotball den 30. Aug 2024

Våre gutter i G19 Interkrets kom under både en og to ganger, men viste sterk moral og slå tilbake og vel så det ved begge tilfeller av midlertidig motgang. En veldig sjanserik kamp som fort kunne bikket begge veier på Grorud Arctic Match. 

Tidlig under på straffe mot

Grorud gikk ut med friske fraspark og vi slet med å finne ut av hvordan vi skulle presse de fra byrjan av. Det førte til en meget kaotisk åpning der Grorud kommer på en overgang og vi er for hete inne i 16m, det straffet seg bokstavelig talt og de tok ledelsen etter bare et par minutter. Men med et par justeringer i vårt eget press begynte vi mer å mer å få spillet over på deres halvdel og midtveis i omgangen er det kaptein Peya som hamrer ballen i krysset fra 20m. Derifra og ut omgangen får vi mange brudd høyt i banen, men litt vel høyt tempo og litt for lite kontroll gjør at bruddene oftere enn ønskelig ender med nytt brudd og dermed Grorud overganger med sine raske spillere. 1-1 står seg likevel til pause. 

Mye mål og enda flere sjanser etter hvilen 

Grorud tok sats de og etter bare få minutter er det akkurat det som var nevnt med brudd på brudd som skjer, vi er på vei frem, men roter bort ballen og Grorud får slått inn på et noe uorganisert Ullernlag som ikke plukker opp på bakre og dermed 2-1 fordel de gule. Heldigvis er kaptein Peya der igjen og redder skuta som tar inn litt vann etter ny tidlig baklengs. Denne gangen er det klabb og babb som ender hos den fotrappe Peya som hamrer den i mål fra kort hold. Kampen er veldig åpen og begge lag brenner sine muligheter før vi bestemmer oss for å slå INN dødballene fremfor å prøve å mye annet rart. Der kommer Bonaventure Andreassen flyvende og skaller inn ledelse for første gangen i kampen til 3-2. Hans unge protesje Bryn har sett, og lært og kopierer sitt forbilde bare minutter senere og dobler ledelsen. Med null å tape peiser Grorud på fremover, får flere farlige dødballer og et par svære sjanser, men vi holder ut og tre nye poeng tas med vestover. 

Solid rekke skaper nye utfordringer mentalt 

Å vinne kamper er alltid moro, så blir det spennende å se om vi etter såpass med kamper klarer å ta steg videre eller om vi blir litt høye på oss selv. Det blir min jobb å sørge for at vi er fornøyde og koser oss litt, men at neste økt blir bedre enn den forrige. Helt klart positivt å slå tilbake etter to ganger underlege og godt å se at gruppen opptrer som vi ønsker i motgang, spesielt ledet av kaptein Peya. Grorud er alltid artige å møte, masse gode spillere med mye fart og ferdigheter som ønsker å spille artig fotball. Det testet presset vårt igjen i dag og vi viser nok engang at vi er fleksible til nye løsninger for å oppnå vårt hovedprinsipp om å vinne ballen så tidlig som mulig men så sent som nødvendig. Vi tar oss en fortjent frihelg før det skal kneppes opp et par hakk igjen i alt vi driver med fra mandag, god helg!, uttaler en godt fornøyd hovedtrener Rudi fra tredje etasje på klubbhuset. 

Stopperparret Sean og Bryn fløy høyt mot Grorud. 



Velkommen til salgsdag 21. september!

Postet av Ullern Fotball den 30. Aug 2024


Ullern fotball ønsker å støtte opp om gjenbruk og inviterer til salg av brukte ullernklær og -utstyr, samt fotballsko og diverse fotballutstyr. 


Sted: CC Vest Arena

Tid: Lørdag 21. september kl. 12-13 (i forkant av A-lagskamp)

Alle inntekter går til Ullern fotballs aktivitetsfond! 


Har du klær å gi bort?

Benytt anledningen til å rydde i skuffer og skap, og lever inn fravokste klær i lukkede poser merket ”salgsdag” i merkede kasser i hallen frem til salgsdagen. Fjern gjerne initialer før levering. 

NB: Vi tar kun i mot hele og rene Ullernplagg (jakker, gensere, shorts, bukser og t-skjorter fra ny og gammel Ullernkolleksjon), samt fotballsko i ok stand. 


Spørsmål? Send e-post til fotball@ullern.no



Uke 35: Vi legger bak oss en enormt sterk uke - men vi skal OPP, MER, BEDRE, STERKERE!

Postet av Ullern Fotball den 25. Aug 2024

En av "våre" (Albert på bildet) med 3 stjerner i A kamp, alle målene i B kampen og 6 av 6 poeng i serien. Så da legger vi oss litt nedpå og er happy? Ja i kveld frem til kl.22.00 når vi slår av mobilen og senker lyset før vi skal sove, da tuner vi inn på at det er i medgang det er lett å ta tak i nye ting, det er da du skal sette deg noen små konkrete mål med klar strategi for hvordan på områder du ikke liker så godt. Litt mer, litt oftere, litt raskere, litt bedre - utvikling. 

Nye ansvarsområder kommer i løpet av uken på utstyr. 

Man 26.aug

Kl.17.45 - Trening. Innhold: Oppvarming inkl skadeforebyggende styrke og press, EPE, Sprinter 2X8 på 15m (korte pauser) og spill 4v4 2X6 kamper på 2,5 min, 1,5 min pause. De som IKKE er tatt ut til MSB, styrke ben sammen i bua etterpå. 

Tirs 27.aug

Fri/egentrening

* Fin dag for styrke OK, balanse og bevegelighetstrening 

Kl.20.15 - MSB vs Holmlia på Lusetjern. 

Ons 28.aug

Kl.17.00 - Trening. Innhold: Oppvarming med konk, skåre mål/hindre mål øvelse, spill 11v11 på halv bane 2X8 min og så spill 7v7/8v8 2X6 min på samme bane for de som ikke starter/er i tropp torsdag i IK. Ferdige kl.18.30. 

Tors 29.aug

Kl.20.15 - Interkrets vs Grorud på Grorud. Oppmøte kl.19.15. 

Fre 30.aug

Kl.18.45 - Trening (de som ikke spiller kamp). Innhold: Fri rondo, poss, småspill og styrke ben og så ut å støtte gutta i 1.div. 

Kl.20.15 - Div 1 vs Lyn på Ullern. Oppmøte kl.19.15. Styrke ben sammen etter kampen. 

Lør og søn

Fri! 



Uke 35 - God treningskvalitet!

Postet av Ullern Fotball den 25. Aug 2024

KUN treninger denne uka, og alle treninger er KAMP-treninger. Sørg for at du trener slik du ønsker å prestere i kamp.


Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. 

Utstyrsansvar TG1:

  • Ballansvar: Engene
  • Vester og kjegler: Karimi
  • 6 småmål: Oskar
  • Garderobeansvar: Hadi 


Alle samler utstyr etter økt, mens ansvarlige får det inn i ballboder og representative bur. 

 

Mandag 

  • Egentrening/fri

Tirsdag 

  • Trening TG1, 16:30 (16:15) på nye KG. Innhold på Facebook-siden. 

Onsdag 

  • Trening TG1, 18:15 (18:00) på nye KG. Innhold på Facebook-siden. 

Torsdag 

  • Egentrening/fri

Fredag

  • Trening TG1, 18:00 (17:45) på CC. Innhold på Facebook-siden. 

Lørdag

  • Egentrening/fri

Søndag

  • Trening TG1, 12:00 (11:45) på nye KG. Innhold på Facebook-siden.



G19: Tre nye poeng i Interkrets

Postet av Ullern Fotball den 23. Aug 2024

Etter spillefri forrige uke var det klart for ny runde i Interkrets for våre juniorer på herresiden. Oppsal har siden en trå start på sesongen virkelig hevet seg i sommer, så vi visste at det ikke var en enkel oppgave som ventet oss. 

God kontroll men målløs 1.omg

En førsteomgang preget av at Oppsal ligger lav, tar null sjanser på egen halvdel og slår mye langt, mens vi prøver å bryte de ned. Vi kommer en del rundt på sidene, men Oppsal sine stoppere på ballside er helt rå til å forsvare boksen og de veldig store sjansene uteblir nokså lenge. På en dag der det også var 1.div kamp så var det et ultraoffensivt Ullernlag som entret banen og hovedtrener hadde meldt på huset i forkant at om dette endte 0-0 så ville han blitt meget overrasket. Til pause stod jinxen seg. 

Mer kaos gav mere mål 

Debutant Mikkel Amdal (f.05 fra Gran) har bøttet inn mål på trening og ikke lenge etter pause var han frempå igjen. Etter en flott overgang og et innlegg er Amdal på plass på bakre og setter ballen i nærmeste hjørne fra 14m. Dette fører til at Oppsal presser mer høyt, noe vi sliter med å spille av og kampen entrer en kaotisk fase med masse dødballer og korte angrep. Siden Marius Karlstrøm Teigen putter to mål og vi vinner kampen 3-0 så skulle en tro at vi taklet denne kaotiske fasen best, men det er nok en sannhet med visse modifikasjoner. Oppsal var slett ikke ufarlige når vi gav de en haug med unødvendige dødballer der de kunne stable opp folk og pøse baller inn i vår boks. Men vi står den av og når keeperspiller Protosevic får seg en assist på tampen, så er kampen avgjort. 

En kveld med litt mixa følelser 

På den veldig hyggelige siden så debuterte 2009 modell Daniel Severin Smith fikk sin debut i Interkrets fra start og kom godt fra debuten. Mens det var en stor nedtur når kaptein Jon Røen Bjørge fikk kneskålen sin ut av posisjon og tilbake. Vi krysser fingrene for at Jon er raskt tilbake på banen. 

"Mye nytt og annerledes preget oss litt" - hovedtrener Johan Egil Rudi 

Jeg visste at en helt ny formasjon og et par spillere i litt andre roller enn de er helt vandt til ville prege oss litt, men synes vi tar utfordringen nokså bra i 1.omg selv om det ikke ender i noen mål. Det høye presset satt veldig bra, vi fikk mer enn nok av gode brudd, men av og til må en anerkjenne at motstanderen forsvarer seg såpass godt at å skåre mål blir vanskelig. Vi er inne i det vi kaller for gullsonen for assist sikkert 10 ganger i løpet av omgangen, men hver gang er der en Oppsal stopper i veien. 

6 endringer i personell og posisjoner er mye, i 2.omg endrer vi strukturen vår tilbake til "normalen" siden vi har notert oss at Oppsal forsvarer seg i 4-3-3 og dermed var vurderingen at vår vanlige formasjon ville passe enda bedre mot det. Nå endrer kampen karakter når vi skårer 1-0 og etter det er kampen litt kaotisk, vi får mye større rom å angripe i og det utnytter vi på en god måte med de mange spillerne vi har med stor fart. Gledelig at Teigen får hull på en aldri så liten byll i Interkrets, en spiller vi har stor tro på og som er kommet tilbake fra lengre skade i vinter. Kjekt å få gi Smith (f.09) debuten fra start, en spiller med spennende 1v1 ferdigheter begge veier, venstrebent og et deilig temperament. Alltid stas å holde nullen. Så var det som pokker at Jon skulle få problemer med kneet sitt igjen, MR til uken vil avsløre hvor ille det var, vi krysser fingrene for positive svar der når den tid kommer. 



Barnefotballen og FFO i gang igjen etter sommerferien!

Postet av Ullern Fotball den 22. Aug 2024

Etter en lang sommer sparkes høstsesongen og del 2 av vår sommerperiode i barnefotballen denne uken. Vår fotballfritidsordning (FFO) passer for barn 4/5 til 11 år, både for de som allerede er glad i fotball og vil spille mye, men også for de som ønsker å prøve det ut!


2019

🔄 📊 2019 har vært i gang siden april, og er 30 barn. 

📅 Tirsdager og torsdager 17:00 

👤📞 Muslim Razzaq, muslim.akil.razzaq@gmail.com


2018-16: 

🔄 📊 2018 er i gang med sin første periode på skolen, og er allerede rundt 25-30. 2017 er godt i gang med nesten 60 barn innom hver uke, mens på 2016 er 55 barn påmeldte. 

📅 Tirsdager og torsdager 14:45

🚸 Vi tilbyr følging for de yngste fra flere skoler (Bjørnsletta, Lysejordet, Smestad, Bestum, og Lilleaker), så det blir enkelt og trygt for barna å komme seg til treningen.

👤📞 2018: Magne Aarvik, magne.aarvik@gmail.com

👤📞 2017: William Johnsrud, william.johnsrud11@gmail.com

👤📞 2016: Runar Mathiassen, runarmathiassen@gmail.com


2015-2013: 

🔄 📊 2015, 14, og 13 er rundt 60 på hvert kull, med godt over 2/3 deltagelse på begge dager. 

📅 Mandager og onsdager 15:00

👤📞 2015: Dennis Smalsundmo, densmal@icloud.com

👤📞 2014: Muslim Razzaq, muslim.akil.razzaq@gmail.com

👤📞 2013: Magne Aarvik / Nico Colucci, magne@ullern.no / nicocolu@gmail.com 


For mer info om opplegget til hvert enkelt kull, besøk vår nettside og velg det aktuelle kullet under "alderstrinn"! 



MSB: 1 poeng mot Grüner etter mål i siste sekund!

Postet av Ullern Fotball den 21. Aug 2024


På regnfulle Ullernbanen tirdag 20. august skulle det bli en tøff kamp mot Grüner. Laget var 6 poeng fremfor Ullern før kampstart, men fra tidligere har MSB vist seg konkurransedyktige mot lag høyere opp. Dette skulle ikke bli noe unntak.

Ullern fra start:

1.omg

De første 10 minuttene er ikke mye å skrive hjem om. Etter balltap både 1 og 2 i bakerste del av banen, ble jobben enkel for gjestene til å sette både 0-1 og 0-2. Derifra har Ullern noe mer kontroll på kampen, og klarer oftere å beholde ballen. Utfordringen var å skape de store sjansene, og de uteble lenge. Med et Grüner-lag som var gode å gå fra lavt til høyt press, fikk de flere brudd og sjanser enn oss. Det passet ekstra dårlig med 0-3 rett før pause. 

2.omg

Trenerne på Ullern gjør noen endringer, og kampen fortsetter i nokså likt spor de første 20 minuttene. Etter det begynner Grüner å bli enda smalere og lavere, og Ullern klarer oftere å spille fremover på utsidene av de. Det resulterte også i Ullern sin første målsjanse OG mål, med Ludwig Aulie (2008) som luftens baron! Mange vil nok beskrive Ullern de neste minuttene som et lag med "momentum", men det var heller et lag som oftere kom lenger frem i banen. Flere målsjanse kom, og med Danial Khospayam inn de siste 20 minuttene braker kaoset ut! Først setter han en retur fra keeper i mål. Stilligen er da 2-3 og det er 8 minutter igjen. Grüner er slitne, og Ullern maler på videre. Til slutt sitter den etter innlegg fra Ilija, og ingen andre enn Danial setter sitt andre for kvelden som siste spark på ballen. Ett deilig poeng for Ullern, og et poeng som kan bli utrolig viktig i slutten av sesongen.


Gule kort Ullern: Junior Peya

Tilskuere: 30


Ullern ⭐:

⭐⭐⭐ Olav Eiksund Sæthre

⭐⭐ Danial Khospayam

⭐Ilija Boyadzhiev


Neste bortekamp: Holmlia tirsdag 27. august kl 20:15

Neste hjemmekamp: Lyn 2 tirsdag 3. september kl. 20:15


Vi takker Grüner, dommertrio og publikum for kampen🤝



Uke 34 - Tilbake i G17 1. divisjon

Postet av Ullern Fotball den 18. Aug 2024

Uke 34


Fravær meldes seinest kl 12:00 på treningsdag! 

 

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. 

Utstyrsansvar TG1:

  • Ballansvar: Ler
  • Vester og kjegler: Ankjell
  • 6 småmål: Frank
  • Garderobeansvar: Noah 


Alle samler utstyr etter økt, mens ansvarlige får det inn i ballboder og representative bur. 

 

Mandag 

  • Egentrening/fri

Tirsdag 

  • Trening TG1, 16:30 (16:15) på nye KG. Innhold på Facebook-siden. 

Onsdag 

  • Kamp hjemme i G17 1. div., mot Manglerud Star, 18:45. Oppmøte senest 17:50. Tropp: kommer på FB!

Torsdag 

  • Egentrening/fri

Fredag

  • Trening TG1, 18:00 (17:45) på nye KG. Innhold på Facebook-siden. 

Lørdag

  • Kamp hjemme i G16 IK mot Grorud, 16:00. Oppmøte senest 15:05. Tropp: kommer på FB!

Søndag

  • Trening TG1, 15:00 (14:45) på 7'er-banen. Innhold på Facebook-siden. 




Uke 34: Full rulle

Postet av Ullern Fotball den 18. Aug 2024

Kommende uke er det full rulle, både A, B, Interkrets og 1.div i aksjon. Skole begynner også på igjen, alltid en fallgruve, spesielt for dere som går på Idrettslinjer der de ofte skal finne på mye rart når skoleåret starter. Se opp for turer og annet surr som ødelegger for uken og sørg for at dere kommer dere unna det. 

Lør 24.aug

Fri/egentrening

* Fin dag for styrke overkropp, balanse og bevegelighet. 

Kl.13.00 - MSA kamp på Ullernbanen. 

Søn 25.aug

Kl.12.45 - Trening. Innhold: Oppvarming, skåre mål øvelse stort areal og spill 7v7/8v8 4X8 min. Ferdige kl.14.15. 



MSB: Tap i første kamp etter sommerferien mot Christiania BK

Postet av Ullern Fotball den 17. Aug 2024

Endelig tilbake med kamper i 4. divisjonen for våre rekrutter. På en nokså smal bane med tørt og kort kunstgress, skulle våre nest beste menn få bryne seg på Christiania BK. Hel-rødt mot hel-sort.

Ullern fra start:

1.omg

De første 5 minuttene kan oppsummeres med to mål i sekken. Noe "klabb og babb" på mål nummer 1, mens mål nummer 2 er Ullern som kaster ballen rett til motstander i mellomrom. Ullern sine nest beste menn samlet seg etter dette, og kommer mer og mer inn i kampen. Christiania var for oss kjent som et lag som spilte direkte angrepsfotball, noe Bryn kunstgress gjorde til en fordel. Likevel kommer Ullern seg oftere i mellomrom med kontroll etter flere trekk enn første 5 minuttene. Det blir ingen flere mål til pause, men siste 30 minuttene gir guttene fra Ullern et lys i enden av den berømte tunnelen. 

2.omg

2. omgangen fortsetter i samme spor, hvor Ullern oftere får flere trekk i angrep, og Christiania blir lavere og smalere i forsvar. Slik holder stort sett 2. omgangen seg, men siste gjennombruddspasning inn i bakrom blir dessverre feil timing, retning og/eller fart på. Med færre bakromsalternativer enn ønsket også, lar målene vente på seg. Det skulle være Christiania som økte ledelsen først på et frispark fra 18 meter. Ikke lenge etterpå er det innbytter Jon Røen Bjørge som skårer for Ullern. 3-1 til hjemmelaget Christiania blir også sluttresultatet. 

Gule kort Ullern: Edi Hockic, Olav EIksund Sæthre og Romeo Vergnolle

Tilskuere: 15


Ullern ⭐:

⭐⭐⭐ Arman Nouri

⭐⭐ Ilija Boyadzhiev

⭐Jon Røen Bjørge


Neste hjemmekamp: Grüner tirsdag 20. august kl. 20:15

Neste bortekamp: Holmlia tirsdag 27. august kl 20:15


Vi takker Christiania BK, dommertrio og publikum for kampen🤝



Bli med på Elveløpet 2024! - AVLYST!

Postet av Ullern Fotball den 17. Aug 2024

Oppdatering 9/9: Elveløpet 2024 må dessverre avlyses pga mye regn... 

Onsdag 11. september går Elveløpet av stabelen, langs vakre Lysakerelven. Siden 2002 har dette løpet blitt arrangert i regi av Ullern Fotball og med CC Vest som stolt samarbeidspartner, støttespiller og sponsor.

Elveløpet er for alle

Elveløpet skal være en god opplevelse for alle. Her vil du finne likesinnede enten du er eliteløper, turgåer, barn, pensjonist, eller en hel familie som skal ha en hyggelig opplevelse i flotte omgivelser. Elveløpet tilbyr i år 2 og 5 kilometer løype.


Løp for en god sak

Påmeldingsavgiften går til å drifte arrangementet og til Ullern Fotball som sørger for et aktivt og godt tilbud til alle barn og unge i nærmiljøet.

MELD DEG PÅ NÅ!


Priser

  • 2 km uten tidtaking koster kr 250,- for alle klasser
  • 5 km med tidtaking koster kr 300,- for alle klasser

Det er mulig å melde seg på helt frem til løpsstart, men prisen øker med 100 kr på løpsdagen.

Alle distanser har sin start på baksiden av CC Vest med målgang på Ullernbanen.


Familierabatt

Dersom du har meldt på for kr 750,- eller mer for din husstand, kan du motta en gratis kode for påmelding av flere i din husstand. Kontakt tage@ullern.no og oppgi både hvem som er påmeldt, og hvem som skal meldes på via gratiskoden. Denne muligheten gjelder ut dagen 10. september.

PS! Det er ikke mulig å refundere i etterkant, dersom du allerede har foretatt alle påmeldinger.


Starttidspunkt

  • Bedriftsklassen starter 18.00
  • 5-km-løpere med ambisjon om svært høy fart starter fra kl 18:05
  • 5-km-løpere med antatt lavere fart starter fra kl 18:07
  • 2-km-løperne starter fra kl 18:10


Fotografering

Våre eminente fotografer vil publisere bilder av løpere på Facebook/Instagram. Påmelding betyr at du godkjenner slik publisering.


Løypetrase

Løypene starter utenfor Statkrafts kontorer i Lilleakerveien 6 og ender på Ullernbanen. Traséen går i kupert og noe ulendt terreng, delvis på skogssti, grus og noe asfalt. Den er merket med røde og hvite bånd. Løypevakter viser vei.


For praktisk informasjon om gjennomføringen se www.ccvest.no/artikler/elvelopet-2024


Spørsmål?

For alle spørsmål vedrørende Elveløpet, kontakt Nils Einar på nisse1972@live.no



G19: Uavgjort mot naboen og storseier mot Vålerenga når våre juniorer serieåpnet høstsesongen

Postet av Ullern Fotball den 13. Aug 2024

Et litt småsurt uavgjort 3-3 mot nabo Ready etter å ha ledet to ganger, mens mot Vålerenga var det ingen nåde når våre gutter ikke gav seg før det stod hele 7-1. Solid start på høsten i Interkrets med andre ord. 

Ledet 1-0 og 3-1 

Det er liten tvil om at vi ikke er helt fornøyde med prestasjonen defensivt etter denne kampen. Mot et direkte og alltid bakromsøkende Ready kan vi ikke stå så høyt uten særlig press på ballfører og det ble vi rett og slett straffet for så ofte at dette ikke kunne ende med noen smultring. Litt skuffende at vi ikke klarer å justere dette gjennom kampen. Vi åpner kampen med full kontroll, Ready har knapt ballen første 30 min og vi skaper en solid mengde med gode situasjoner før vi tar ledelsen 1-0 på et flott skudd fra Edi Hockic. Det står seg til pause. Ready endrer litt på presset sitt og får tidlig belønning i 2.omg når de utligner til 1-1. Kampen er mer åpen i 2.omg, Hockic header oss i ny ledelse 2-1 som Jone Næss øker til 3-1 med en flott avslutning til siden for keeper. Men akkurat i det vi skal kontrollere dette hjem blir det fyr i teltet når Ready skyter ballen rett i lengste kryss fra spiss vinkel. Vi står fortsatt for høyt i ugunstige situasjoner når Ready kommer inn i bakrom og setter inn 3-3. Isolert sett ikke svakt å spille 3-3 mot Norway Cup mesteren, men måten det skjer på skapte et behov for å korrigere oss litt gjennom treningsuken, melder hovedtrener Johan Egil Rudi etter første "høstkamp". 

Full kontroll begge veier mot Vålerenga Midtstopperduoen Bryn og Bonaventure Andreassen prøver å skåre ;)Veldig solid, fra start til slutt, Vålerenga skapte bittelitt rett etter pause, men utover det var det stålkontroll rett og slett. Vi hadde gjennom de få treningene vi hadde siden Ready kampen fått justert litt i bruken vår av offsideregelen i det defensive, og det gav umiddelbare resultater. Enormt mange brudd i vårt høye press, skaper dermed et stort antall sjanser og da blir det også en god del mål. Flere av målene var også av det flotte slaget og kom i alle mulig varianter, fra fint spill, til dødball, langskudd, innlegg, løp i bakrom og soloraid. Vi tar med oss fire poeng fra de to første kampene og får klare og tydelige svar på det vi har gjort på trening. Nå gleder vi oss til 4.div starter opp igjen til uken, avslutter Rudi. 

Hallvard Falch Bø tar turen over til statene for å spille ball og gå litt på skole. 2005 modellen har vært strålende for Ullern både på og utenfor banen. Vi satser på at Hallvard blir å se igjen på Ullernbanen til neste sommer. 

Alle bilder tatt av Jon Oldevik.



Uke 34: 4.div starter opp igjen

Postet av Ullern Fotball den 11. Aug 2024

Vi har unnagjort første uken av høstsesongen og med to U og en seier får vi si oss sånn tålelig fornøyde med det. Fokus har i stor grad vært på avklaring rundt dette med bruk av offsideregelen i måten vi forsvarer oss på, først og fremst å tolk når vi kan pushe ut, når stå og når falle av. Det virker å ha blitt skapt en bedre forståelse der gjennom uken. Kommende uke er det ikke Interkrets, men det er 1.div på torsdag og 4.div på fredag. 

Fre 16.aug

Kl.15.30 - Trening (for de som ikke er på B kamp). Innhold: Oppvarming, EPE, sprinter og spill 4v4/5v5 12X2,5 min. Styrke ben etterpå. De som spilte kamp i går restituerer + styrke ben. Ferdige ca kl.17.00. 

Kl.20.15 - MSB vs Christiania på Bryn kunstgress. 

Lør 17.aug

Fri/egentrening 

* Fin dag for styrke overkropp, balanse og bevegelighet. 

Søn 18.aug

Kl.12.00 - Trening og mat. Innhold: Oppvarming inkl konk, spilløvelse - skåre mål, spill 7v7 to baner og spill 11v11. Ferdige kl.13.30 + tid til mat. 



Uke 33 - Ullensaker/Kisa borte

Postet av Ullern Fotball den 11. Aug 2024

Uke 33

Fravær meldes seinest kl 12:00 på treningsdag! 

 

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. 

Utstyrsansvar TG1:

  • Ballansvar: Loly
  • Vester og kjegler: Reiten
  • 6 småmål: Erik
  • Garderobeansvar: Sandro 


Alle samler utstyr etter økt, mens ansvarlige får det inn i ballboder og representative bur. 

 

Mandag 

  • Trening TG1, 16:30 (16:15) på nye KG. Ca. 90 min. Innhold på Facebook-siden. 

Tirsdag 

  • Egentrening/fri

Onsdag 

  • Kamp borte for lag 1 mot Ullensaker/Kisa, 20:15. Oppmøte senest 19:20. Tropp: kommer på FB!

Torsdag 

  • Egentrening/fri

Fredag

  • Trening TG1, 15:00 (14:45) på nye KG. Ca. 90 min. Innhold på Facebook-siden. 

Lørdag

  • Egentrening/fri

Søndag

  • Trening TG1, 17:00 (16:45) på nye KG. Ca. 90 min. Innhold på Facebook-siden. 




Uke 32 - Lørenskog hjemme

Postet av Ullern Fotball den 4. Aug 2024

 Uke 32

 Fravær meldes seinest kl 12:00 på treningsdag! 

 

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. 

Utstyrsansvar TG1:

  • Ballansvar: Otto
  • Vester og kjegler: Eikheim 
  • 6 småmål: Erik 
  • Garderobeansvar: Sandro 


Alle samler utstyr etter økt, mens ansvarlige får det inn i ballboder og representative bur. 

 

Mandag 

  • Egentrening/fri

Tirsdag 

  • Egentrening/fri

Onsdag 

  • Trening TG1, 19:00 (18:40) på CC. Ca. 90 min. Innhold på Facebook-siden. 

Torsdag 

  • Egentrening/fri

Fredag

  • Trening TG1, 16:30 (16:15) på nye KG. Ca. 75 min. Innhold på Facebook-siden. 

Lørdag

  • Kamp hjemme for lag 1 mot Lørenskog, 14:00. Oppmøte senest 13:05. Tropp: kommer på FB!

Søndag

  • Egentrening/fri


Uke 32: Kjør seriespill!:)

Postet av Ullern Fotball den 4. Aug 2024

Etter en solid oppstartsuke er vi godt i gang og klare for seriespill igjen. Fra søndag av er det også dugnad på Øya festivalen, der er det mye jeg må ha kontroll på - så vær tålmodig og det kommer til å skje glipper der. Viktigst er det uansett at DU gjør en skikkelig jobb på Øya og holder den standarden du ville ønsket av andre som skulle representert DEG. 

Sørg for at alle har kontroll på utstyrsansvaret som er nytt fra 1.aug. 

Man 5.aug 

Kl.18.00 - Møte & trening. Vi møtes i 3 etasje senest kl.18.00. Gruppearbeid som skal presenteres på FB siden vår i etterkant. Gruppene får dere i morgen kl.12.00 og en av dere blir da bedt om å ta med PC. Innhold: Oppvarming inkl 2v1/3v2 øvelse, spilløvelse på tema: skape store sjanser og skåre mål og 11v11 både struktur og spill 3X12 min. Ferdige kl.20.15. 

* Både plass og anbefalt å kjøre ekstra ette røsten 

** Styrke overkropp kan gjennomføres

*** Medium styrke ben ok 

Tirs 6.aug

Fri/egentrening

* Styrke overkropp, balanse og bevegelighet kan gjøres. 

Ons 7.aug

Kl.17.00 - Møte & trening. Vi møtes senest kl.17.00 i 3 etasje, ALLE må ha med egen PC eller Mobil. Dere skal skrive en del hver for dere. Innhold: Intensiv oppvarming inkl skadeforebyggende, spilløvelse på tema skåre mål og spill 2X10 min 11v11, de som ikke er i tropp til torsdag spiller videre 4v4/5v5. Ferdige kl.19.00. 

Tors 8.aug

Kl.20.15 - IK vs Ready på Gressbanen. Oppmøte kl.19.15. 

* IKKE styrke ben etter denne pga kort tid til neste kamp, les fredag. 

Fre 9.aug

Kl.20.15 - 1.div vs Årvoll på Ullernbanen. Oppmøte kl.19.15. 

* IKKE styrke ben etter denne pga økt i morgen. 

Lør 10.aug 

Kl.12.00 - Trening. Innhold: Oppvarming, spilløvelse; skåre mål, 11v11 struktur på tema, spill 2X8 min 11v11. Ferdige kl.13.15. 

* De som IKKE er i tropp søndag kan kjøre styrke ben etter denne. 

Søn 11.aug

Øya dugnad for de som ikke er i troppen fra kl.11.00-20.00. Oppmøte senest kl.10.45. Mer info kommer. 

Kl.15.00 - IK vs VIF på Ullernbanen. Oppmøte kl.14.00. 

* Styrke ben etter kampen.