G19: Grorud 2-4 Ullern i sjanserik kamp

Postet av Ullern Fotball den 30. Aug 2024

Våre gutter i G19 Interkrets kom under både en og to ganger, men viste sterk moral og slå tilbake og vel så det ved begge tilfeller av midlertidig motgang. En veldig sjanserik kamp som fort kunne bikket begge veier på Grorud Arctic Match. 

Tidlig under på straffe mot

Grorud gikk ut med friske fraspark og vi slet med å finne ut av hvordan vi skulle presse de fra byrjan av. Det førte til en meget kaotisk åpning der Grorud kommer på en overgang og vi er for hete inne i 16m, det straffet seg bokstavelig talt og de tok ledelsen etter bare et par minutter. Men med et par justeringer i vårt eget press begynte vi mer å mer å få spillet over på deres halvdel og midtveis i omgangen er det kaptein Peya som hamrer ballen i krysset fra 20m. Derifra og ut omgangen får vi mange brudd høyt i banen, men litt vel høyt tempo og litt for lite kontroll gjør at bruddene oftere enn ønskelig ender med nytt brudd og dermed Grorud overganger med sine raske spillere. 1-1 står seg likevel til pause. 

Mye mål og enda flere sjanser etter hvilen 

Grorud tok sats de og etter bare få minutter er det akkurat det som var nevnt med brudd på brudd som skjer, vi er på vei frem, men roter bort ballen og Grorud får slått inn på et noe uorganisert Ullernlag som ikke plukker opp på bakre og dermed 2-1 fordel de gule. Heldigvis er kaptein Peya der igjen og redder skuta som tar inn litt vann etter ny tidlig baklengs. Denne gangen er det klabb og babb som ender hos den fotrappe Peya som hamrer den i mål fra kort hold. Kampen er veldig åpen og begge lag brenner sine muligheter før vi bestemmer oss for å slå INN dødballene fremfor å prøve å mye annet rart. Der kommer Bonaventure Andreassen flyvende og skaller inn ledelse for første gangen i kampen til 3-2. Hans unge protesje Bryn har sett, og lært og kopierer sitt forbilde bare minutter senere og dobler ledelsen. Med null å tape peiser Grorud på fremover, får flere farlige dødballer og et par svære sjanser, men vi holder ut og tre nye poeng tas med vestover. 

Solid rekke skaper nye utfordringer mentalt 

Å vinne kamper er alltid moro, så blir det spennende å se om vi etter såpass med kamper klarer å ta steg videre eller om vi blir litt høye på oss selv. Det blir min jobb å sørge for at vi er fornøyde og koser oss litt, men at neste økt blir bedre enn den forrige. Helt klart positivt å slå tilbake etter to ganger underlege og godt å se at gruppen opptrer som vi ønsker i motgang, spesielt ledet av kaptein Peya. Grorud er alltid artige å møte, masse gode spillere med mye fart og ferdigheter som ønsker å spille artig fotball. Det testet presset vårt igjen i dag og vi viser nok engang at vi er fleksible til nye løsninger for å oppnå vårt hovedprinsipp om å vinne ballen så tidlig som mulig men så sent som nødvendig. Vi tar oss en fortjent frihelg før det skal kneppes opp et par hakk igjen i alt vi driver med fra mandag, god helg!, uttaler en godt fornøyd hovedtrener Rudi fra tredje etasje på klubbhuset. 

Stopperparret Sean og Bryn fløy høyt mot Grorud. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.