MSB: 1 poeng mot Grüner etter mål i siste sekund!

Postet av Ullern Fotball den 21. Aug 2024

På regnfulle Ullernbanen tirdag 20. august skulle det bli en tøff kamp mot Grüner. Laget var 6 poeng fremfor Ullern før kampstart, men fra tidligere har MSB vist seg konkurransedyktige mot lag høyere opp. Dette skulle ikke bli noe unntak.

Ullern fra start:

1.omg

De første 10 minuttene er ikke mye å skrive hjem om. Etter balltap både 1 og 2 i bakerste del av banen, ble jobben enkel for gjestene til å sette både 0-1 og 0-2. Derifra har Ullern noe mer kontroll på kampen, og klarer oftere å beholde ballen. Utfordringen var å skape de store sjansene, og de uteble lenge. Med et Grüner-lag som var gode å gå fra lavt til høyt press, fikk de flere brudd og sjanser enn oss. Det passet ekstra dårlig med 0-3 rett før pause.

2.omg

Trenerne på Ullern gjør noen endringer, og kampen fortsetter i nokså likt spor de første 20 minuttene. Etter det begynner Grüner å bli enda smalere og lavere, og Ullern klarer oftere å spille fremover på utsidene av de. Det resulterte også i Ullern sin første målsjanse OG mål, med Ludwig Aulie (2008) som luftens baron! Mange vil nok beskrive Ullern de neste minuttene som et lag med "momentum", men det var heller et lag som oftere kom lenger frem i banen. Flere målsjanse kom, og med Danial Khospayam inn de siste 20 minuttene braker kaoset ut! Først setter han en retur fra keeper i mål. Stilligen er da 2-3 og det er 8 minutter igjen. Grüner er slitne, og Ullern maler på videre. Til slutt sitter den etter innlegg fra Ilija, og ingen andre enn Danial setter sitt andre for kvelden som siste spark på ballen. Ett deilig poeng for Ullern, og et poeng som kan bli utrolig viktig i slutten av sesongen.

Gule kort Ullern: Junior Peya