MSB: Tap i første kamp etter sommerferien mot Christiania BK

Postet av Ullern Fotball den 17. Aug 2024

Endelig tilbake med kamper i 4. divisjonen for våre rekrutter. På en nokså smal bane med tørt og kort kunstgress, skulle våre nest beste menn få bryne seg på Christiania BK. Hel-rødt mot hel-sort.

Ullern fra start:

1.omg

De første 5 minuttene kan oppsummeres med to mål i sekken. Noe "klabb og babb" på mål nummer 1, mens mål nummer 2 er Ullern som kaster ballen rett til motstander i mellomrom. Ullern sine nest beste menn samlet seg etter dette, og kommer mer og mer inn i kampen. Christiania var for oss kjent som et lag som spilte direkte angrepsfotball, noe Bryn kunstgress gjorde til en fordel. Likevel kommer Ullern seg oftere i mellomrom med kontroll etter flere trekk enn første 5 minuttene. Det blir ingen flere mål til pause, men siste 30 minuttene gir guttene fra Ullern et lys i enden av den berømte tunnelen.

2.omg

2. omgangen fortsetter i samme spor, hvor Ullern oftere får flere trekk i angrep, og Christiania blir lavere og smalere i forsvar. Slik holder stort sett 2. omgangen seg, men siste gjennombruddspasning inn i bakrom blir dessverre feil timing, retning og/eller fart på. Med færre bakromsalternativer enn ønsket også, lar målene vente på seg. Det skulle være Christiania som økte ledelsen først på et frispark fra 18 meter. Ikke lenge etterpå er det innbytter Jon Røen Bjørge som skårer for Ullern. 3-1 til hjemmelaget Christiania blir også sluttresultatet.

Gule kort Ullern: Edi Hockic, Olav EIksund Sæthre og Romeo Vergnolle