MSB: Fornyet plass i 4. divisjonen etter seier mot BVH😍

Postet av Ullern Fotball den 23. Okt 2024

Røyken du ser øverst på bildet kan forklares med et nytt bilde lenger ned. Selv om Gommerud var mørkt med røyk hengene over banen før start, skulle Ullern dra det lengste (og beste) strået i kampen om trygg plass i 4. divisjon herrer.

Ullern fra start:

1.omg

Ullern må tidlig forholde seg til et BVH-lag som har spilt på denne banen før. Langs bakken er en utfordring, og BVH spiller ofte over oss - veldig direkte. For Ullern er det en spillestil som ikke blir gjort oftest, men viste seg som en løsning mot BVH. Med færre brudd nærme eget mål, får Ullern drept det høye presset til BVH oftere og oftere, noe som gjør BVH lavere i forsvar. Derfra er Ullern bedre enn BVH, og det blir en del målsjanser - dessverre små. BVH med største målsjansen første 40 minuttene. Dette skulle snu da Ullern får et frispark i innleggsposisjon, som Foss Evensen får til den høyreiste Vergnolle, som igjen får den videre til Boyadzhiev som setter den i mål på bakerste stolpe. Ullern går til pause med ledelsen.

2.omg

Med en åpenbaring om at et direkte angrepsspill fungerer, er det et Ullern som kommer ut i 100% i 2. omgang. Det tar ikke veldig lang tid før mål nr. 2 sitter, og denne gangen fra Peya alene med keeper. Dessverre tar det heller ikke lang tid før BVH setter sitt første mål, og nå kan alt skje. Det kriges, ropes og klareres fremfor begge mål, men Ullern står i mot presset. Etter ca. 75. minutter får midtstopperen til BVH sitt 2. gule kort, og må derfor forlate banen. Etter det er det mest noe enklere for Ullern å forsvare seg, men ikke noen åpenbar enkelhet i angrep. Det skulle et langskudd til for å få en større ledelse, og det kom fra Daniel Nelson. 3-1 blir også sluttresultatet, og Ullern er klare for 4. divisjon herrer også neste år!

Målskårer Daniel Nelson til venstre, og Ludwig Aulie (BB) til høyre etter kampen.

Gule kort Ullern: Junior Peya