G19: Seier 3-2 mot topplaget Ull Kisa

Postet av Ullern Fotball den 3. Okt 2024

Med kveldens seier 3-2 mot topplaget Ull Kisa er våre juniorer sikret plass i neste års Interkrets. Det skulle såklart bli spennende hele veien inn også denne gangen når 3-1 ledelse til pause ble redusert til 3-2 med få minutter igjen.

Meget god 1.omg

Ullern kom godt igang og etter bare noen minutter burde det første målet ha kommet når vi er 3v1 inne i deres 16m, men siste pasningen blir for upresis. Vi presser UK høyt og får flere gunstige brudd. Særs godt første åpningskvarter. Men når vi ikke får ballen i mål så er UK nådeløse og etter 20 min tar de ledelsen. Responsen fra våre gutter er vel å merke tipp topp og vi maler på videre. Et godt innlegg fra Ellef ender hos Danial som bredsider ballen kontant i mål. Like etter er det Mikkel Amdal som gir oss ledelsen for første gang i kampen og nå rant det inn. Marius K. Teigen sniker seg inn i bakrommet og setter 3-1. Noe som står seg til pause til tross for straffe til UK som går i stolpen rett før hvilen.

En veldig kaotisk 2.omg

De siste 45 minuttene er en salig smørje av dårlig lavt press og svidde sjanser. Vi brenner straffe og med UK på desperat jakt etter mål så trives vi SÆRS dårlig i lavt press og slitne ben og hoder fra mye kamper merkes godt. Heldigvis klarer vi å krige oss gjennom det og bryter tapsrekken.

G19 Interkrets også i 2025

Vi merker helt klart at gruppen utover høsten får trent mindre jevnlig, relasjoner brytes opp og dermed faller også nivået på våre prestasjoner. Sett på sjanser for og mot så er det liten tvil om at de tre forrige kampene, som alle endte med tap, burde gitt oss mer. Men stadige gule og alt for mange røde kort gjør det ikke lett for oss. I dag fikk vi avsluttet kampen med 11 stk på banen og da viser vi spesielt i 1.omg så lenge kreftene varer at vi kan hamle opp med og slå absolutt alle lag på dette nivået. Det var målet vårt før sesongen der vi ikke inn på et nytt nivå med stort sett kun spillere med 1.div bakgrunn, da er det ekstra kjekt å se at vi har tatt nivået såpass fort og nå er godt etablert helt i toppen. For første gang i Ullern Fotballs historie beholder vi plassen på dette nivået. Nå skal vi trene godt og avslutte med stil på to lekne bortekamper på Lillehammer og Kløfta før vi tar oss en velfortjent liten ferie i starten av november, melder hovedtrener Johan Egil Rudi.