MSB: tap, 2 røde og mengder med lyseffekter

Postet av Ullern Fotball den 30. Mai 2024

Det kunne se ut som om kampen måtte avlyses på tirsdag, men i mengder regn med lys- og lydeffekter ble kampen gjennomført. Dessverre med 0 poeng.

Ullern fra start:

1.omg

Det tar bare 2 minutter før Ullern får sitt første mål. En lang ball i bakrom ender til slutt på bakerste stolpe hos Fabian Gluch. Selv om Oslojuvelene bruker bare 5 minutter på å utligne, er det likevel årsbeste i etablert angrep av Ullern. Oslojuvelene får sitt mål på en dødball, som selvfølgelig kunne blitt håndtert bedre. Videre i 1. omgangen er det mindre gode angrep fra megge lag, selv om Ullern hadde ballen mest. Oslojuvelene får enda en dødball som de setter inn i mål. Litt mot spillets gang. Oslojuvelene i ledelse til pause.

2.omg

2. omgangen er det ikke så mye å skrive om med positive ord, annet en bedre vær. Lyn og torden hadde blitt mindre av, men mengden kort skulle bli større. Det gjaldt både gule og røde. Etter 10 minutter i kampen får Ullern sitt første røde. Da har allerede stillingen rukket å bli 3-2 til Oslojuvelene. Med 10 mann mot 11, var Ullern noe overraskende mye bedre enn Oslojuvelene. Det lå et mål i lufta. Slik skulle det ikke bli, da Ullern fikk et nytt rødt kort og måtte komme seg inn i enda en ny formasjon. Stillingen holder seg 3-2 til kampslutt, og 0 poeng hjem.