G19: Ullern 6-3 Moss FK i Interkrets onsdag kveld

Postet av Ullern Fotball den 16. Mai 2024

3 seiere på rad, 12 poeng og 8 uker til neste seriekamp? Nesten, de to første er moro, den siste er litt drøy - men at det blir en solid pause nå for IK laget kommer godt med all den tid mange her spiller 4.div også. Mot Kællene fra Moss ble det målrikt og etterhvert nokså dramatisk.

Årets beste omgang?

I vinter tapte vi 2-1 i en treningskamp mot Moss FK og var forberedt på solid motstand. Men vi tar kommandoen i kampen tidlig. Storskårer Storm Sundet Luytkis er på gang og etter 9 minutter er det pur avslutterklasse når han iskaldt drar av en stopper med høyra og plasserer ballen kontrollert i lengste med venstrefoten. Ikke lenge etter blir vi tildelt straffe, Daniel Nelson er sikker som en islandsk sparebank, heldigvis for han er nevnte Luytkis rask på returen og gir Nelson en ny sjanse fra 5m på åpent mål. Men kaptein for dagen Luytkis var ikke ferdig, 3-0 målet i det 28 min er også en perle. Mottar ballen foran mål, drar elegant av presset med sålen og hamrer den under keeper. Så er det Martin "Dembele" Tran som drar seg fri mot dødlinjen og hamrer den inn til Magnus Dybsjord som styrer ballen forbi keeper på første stolpe. 4-0 og det kunne faktisk fort vært mer, men bunnsolid både i press, i etablert spill og etablert forsvar.

Merkelig spenning i 2.omg

Selv om Moss aldri er i nærheten av å vinne kampen, så ble det likevel en rar følelse av spenning i 2.omg. Moss hevet seg flere hakk, både gjennom åpenbart gode innbyttere og sitt eget spill. Straffer er ikke like lette som avspark har sesongen til nå bevist og når vi får en ny en så blir også den reddet. Her må det nok straffetrening til for gutta. Men på den påfølgende corneren stiger hodespesialisten Amir Ghutale opp på bakre og header inn 5-0. Så begynner nok hjemmelaget å merke det tøffe kampprogrammet siste tiden, Moss kommer mer med og reduserer til 5-1 i det 60.min. Men når Luytkis igjen er på pletten med sin favoritthobby, dra av Mossestoppere, i det 75.min så er det game over og 6-1. Avslutningen på kampen preges av et desperat mosselag, et par merkelige røde kort til oss og et par litt irriterende reduseringer. Kampen ender 6-3 og vi inntar tabelltopp delt med to andre lag med en kamp mindre spilt enn oss.

Hovedtrener Rudi: Mye å være fornøyde med

3 seiere på rad i G19 Interkrets er historisk, vi er konkurransedyktige og vel så det. Den enorme bredden i vår junioravdeling blir bare forsterket denne uken. Med 14! juniorer på B kamp tirsdag! Mange unge skal ta nivåer og her får de sjansen til det. Vi gjennomfører kampen med flere guttespillere og det er moro å se at de kommer yngre som presser på for spilletid gjennom gode prestasjoner for G16 i Interkrets og G19 1.div. Det krever disiplin å holde seg friske og fresh i denne perioden, så vi har stort fokus på det som skjer utenfor feltet, søvn, mat, drikke og ikke minst holde seg unna den solen er viktig i disse tider. Nå gleder vi oss til en liten pause fra serien før nabo Stabæk skal slås ut av cupen om et par uker.

G19 div 1 i kveld mot KFUM på Ullernbanen kl.20.15.