MSB: Seier mot Nordstrand 2, og første smultring!😎

Postet av Ullern Fotball den 15. Mai 2024

I det første av to oppgjør mot Nordstrand for våre seinorlag denne uka, skulle vi først møte Nordstrand 2 i 4. divisjonen. Begge med en mindre poeng enn ønsket i starten, og dermed viktig kamp for begge lag.

Ullern fra start:

1.omg

Nordstrand 2 starter i samme utgangsposisjoner som vi tidligere har sett fra deres A-lag. Dermed var Ullern nokså forberedt på hva vi skulle møte. Omgangen starter med noen små sjanser i favør Nordstrand, samt tidlige balltap fra Ullern sin side. Når Ullern utover omgangen håndterer angrepsmønstre bedre, får Ullern oftere ballen. Samtidig tar Ullern høy risiko, og kommer ikke til de største sjansene. Med flere trekk og mer flytting av motstanderen, ville Ullern kunnet skape mer. 0-0 til pause, med store muligheter for poeng.

2.omg

Etter sidebyttet tar det ikke lang tid før det løsner for Ullern i rødt. Med lenger angrep og oftere fremover der vi er i overtall, skaper vi flere sjanser. Med noen bytter kommer også raskere press-aksjoner, og Nordstrand sliter med å bygge opp spillet. Når Albert Aleksanjan vinner ballen rett fremfor Nordstrand sitt mål er det en enkel oppgave han får. 1-0 til Ullern. Med positive påvirkninger på hjernetilstand, løper Ullern noen ekstra meter. Nordstrand sliter derfor med å skape noen flere sjanser. Selv om de flytter opp flere spillere. Ullern beskytter målet sitt godt, og tre poeng kunne til slutt jubles over!

Gule kort Ullern: Eiksund Sæthre