NYHETSBREV

Postet av Ullern Idrettsforening den 8. Okt 2024

Hei alle sammen. 

Vi presenterer vårt andre nyhetsbrev som oppsummerer sommeren og deler av høsten. Det er høy aktivitet og et stort engasjement på tvers av alle idretter. Vi er stolte over at det er mange dyktige trenere, lagledere og foreldre som bidrar til å skape så mye god aktivitet for våre medlemmer. Vi deler kort litt fra hver idrett om hva som har skjedd siden våres og fokuset fremover.

Ullern IF har i noen måneder jobbet med en strategi og handlingsplan for hvordan dette skal prege hverdagen vår og hvordan vi kan utvikle oss videre til å bli den viktigste møteplassen i lokalsamfunnet. Vi begynner å lande innholdet i en klubbhåndbok som vil bli presentert på årsmøtet 2025. Takk til alle som bidrar.

Våre verdier og vår visjon står det mer om nederst i nyhetsbrevet.

På tvers av idrettene så er glede, samhold og mestring en del av hverdagen, noe bilde illustrerer godt! I vår første sesong på et tiår eller to med seniorlag på damesiden topper vårt unge lag tabellen i 5.divisjon med noen få serierunder igjen å spille. Les hele nyhetsbrevet om alle idrettene våre her:

Nyhetsbrev høsten 2024 Ullern IF .pdf





Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.