G19: Vi utvider opplegget for våre fremste i junioralder

Postet av Ullern Fotball den 4. Okt 2024

Med det enorme antallet juniorspillere og juniorlag vi allerede har på flere ulike nivåer er vi særs stolte over å kunne si at vi tar vare på veldig mange veldig lenge i Ullern Fotball. Med dagens antall som ønsker et omfattende opplegg i G19 Interkrets og 1.div er vi allerede sprengt i kapasitet og "verre" skal det bli. Derfor gjøres det noen justeringer for de som i 2024 har vært en del av Junior 1 i tilbudet for 2025 for å ta vare på enda flere enda bedre. Kort fortalt blir den en treningsgruppe for G19 Interkrets og en treningsgruppe for Oslo G19 div 1. 

35 stk på trening i en gruppe ikke ideelt 

For å kunne gjennomføre gode fotballtreninger der spilleren blir skikkelig ivaretatt så er det viktig å oppleve at det er kort vei fra hovedtrener til spiller. Det er også viktig at spilleren føler seg som en del av en treningsgruppe og et fotballag. I årets sesong har vi hatt en kjempesvær spillergruppe i trening der avstanden mellom de helt ferske og de som er på vei opp i A - stallen har vært litt for lang, mange har hatt en hovedtrener i trening og en annen kampleder, og i treningshverdagen har vi til tider vært alt for mange. Når en da i tillegg ønsker å gi spillere sjansen fra både G16 Interkretsgruppen og G15 div 1 A gruppen, så sier det seg selv at dette ikke går opp lengre når det neste år mest sannsynlig skal flyttes opp mange ambisiøse spillere fra våre eldste aldersbestemte kull. Sett fra G19 perspektiv så kommer det gode og solide kull som perler på en snor og de må vi være klare for å ta godt i mot og fase inn i juniorfotballen på en god måte der første steget er passelig overgang fra G16", sier hovedansvarlig for G19 opplegget Johan Egil Rudi. 

Mindre grupper gir flere sjansen 

Så fra 1.november vil vårt mest omfattende opplegg for spillere i junioralder (født 2008-2006) bli utvidet med en ekstra treningsgruppe. På den måten vil vi kunne tilby flere spillere plass, spillerne vil få flere trenerressurser per økt og det vil bety en mer naturlig trapp fra G16 og opp til vår A - gruppe. G19 div 1 gruppen vil bestå primært av de yngste juniorene og spille G19 div 1 Oslo. G19 Interkrets gruppen vil bestå primært av de spillerne uansett alder som er nærmest å rekruttfotball og hospitere med A - gruppen. Begge gruppene vil falle inn under G19 paraplyen og både organisatorisk og sosialt gjøre veldig mye sammen, samtidig, og ha tilgang til de samme ressursene i rammene rundt som garderobe, treningsutstyr osv. Spesielt Interkretsgruppen vil være liten i antall for å sikre gode muligheter for hospitering og flyt opp fra G19 div 1 gruppen og dermed naturlig nok plass for de som er klare for hospitering også fra yngre alderstrinn. På denne måten vil også spillerne ha direkte kontakt og dialog med sin trener i trening OG kamp, noe vi tror er viktig av flere grunner, avslutter Rudi. 

Trenere for 2025

Nicolas Gajardo er kjent for de fleste i Ullern. "Gaja" var en viktig del av opprykket til Interkrets og 1.div i 2023 og har siden sin retur fra en tur innom sitt fødeland Chile vært en viktig del av å følge opp spillerne som er nærmest A - stallen og bidratt både til Interkretslaget og 1.div. Gaja skal også i 2025 være en del av trenergruppen på G19 der han primært vil være på feltet med begge grupper og sekundært være bindeleddet opp mot vårt A - lag. 

"Vi har en spennende sesong foran oss med mange spillere i junioralder som vil opp og fram, noe som er veldig gøy for oss trenere og klubben. Personlig gleder jeg meg til å jobbe med våre talenter i Ullern Fotball og hjelpe dem til å ta steget opp på vårt A-lag.  "






Hovedtrener for G19 div 1 gruppen blir årets G19 assistenttrener Muslim Akil Razzaq. "Mush" har siste årene vist seg tilliten verdig og vel så det gjennom å levere solid innsats på flere områder i klubben vår, både med de yngre og de eldre på G19. Hel ved på alle områder og kanskje den treneren i klubben som kjenner Ullern best gjennom sin tid som spiller og nå i flere år som ansatt. Vi er veldig fornøyde med å kunne tilby våre yngste juniorspillere en slik ressurs i deres første steg ut av årskullorganiseringen. 

"Jeg gleder meg veldig til å fortsette å jobbe med denne aldersgruppen og bidra i større grad i en gruppe. Gjennom denne delingen tror jeg vi klarer å få en bedre oppfølging og treningshverdag. Dette tror jeg også vil bidra til å gi flere i ungdomsavdelingen sjansen til å kaste seg uti god matching enda tidligere. Dermed bedre utgangspunkt for å utvikle flere opp og fram"





Overordnet administrativ leder G19 og hovedtrener G19 Interkretsgruppen blir Johan Egil Rudi. Sunnmøringen med snart 20 års fartstid i Ullern Fotball holder fortsatt godt på dialekten og skal nå ta fatt på 2025 med vår nye treningsgruppe. 

"Det er et privilegium å få jobbe med denne aldersgruppen, samtidig som det har sine helt unike utfordringer. Jeg tror at med å skape mindre treningsgrupper vil kunne ta vare på flere langt bedre enn vi gjør i dag og hjelpe de så fort som mulig til et nivå der de kan bidra til vårt rekruttlag og videre mot A - stallen. Spennende kull og typer kommer på rekke og rad de kommende årene, noe en ekstrem og unik stabilitet på opplegg og trenersiden har sørget for. Jeg gleder meg allerede til kommende sesong". 




Om trenerapparatet blir supplert med enda en ressurs vil bli avgjort senere. 

Er du interessert i vårt opplegg? Nøl ikke med å sende oss en melding i dag! 

Tlf: 918 57 577

E-post: joherudi@hotmail.com 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.