Hvordan har årets sesong vært for våre ex Ullern spillere?

Postet av Ullern Fotball den 3. Okt 2024

Selv om Ullern går gjennom et generasjonsskifte og sliter litt midt på tabellen i 3.divisjon så er det flere tidligere Ullern spillere som gjør det godt i toppfotballen. 
Her er en liten oversikt over hvordan årets sesong har gått så langt for disse. 


Felix Horn Myhre - Brann

Et mye omtalt navn de siste ukene etter strålende landslagsdebut og scoring under forrige landslagssamling. Ligger for øyeblikket på 2.plass når det gjenstår 6 runder. En av Eliteseriens beste spillere og kanskje klar for å ta steget ut i fotball Europa?


Erling Knudtzon - Lillestrøm

Etter 5 år i Molde hvor han ble seriemester og cupmester to ganger så vendte han tilbake til Lillestrøm foran årets sesong. Der kjemper 35-åringen en hard kamp med sine lagkamerater for å unngå nedrykk til Obos ligaen. 

Håkon Helland Hoseth - KFUM

Med sine 19 kamper og to scoringer i Eliteserien denne sesongen så har han vært en viktig brikke i Johannes Moesgaard sitt mannskap som har prestert over de fleste forventninger denne sesongen. I skrivende stund ligger de på 7 plass i Eliteserien. 

Brage Tobiassen - Stabæk

Unggutten som imponerte stort for Ullern forrige sesong ble før denne sesongen kjøpt til Stabæk. Der står han foreløpig med 9 kamper i Obos og 15 kamper i 3.divisjon for Stabæk 2. 

Jens Bonde Aslaksrud - Kjelsås 

Spissen spilte en viktig rolle for Ullern i opprykkssesongen i 2021 og fortsatte å levere varene i 2.div det påfølgende året. Kongen av sene scoringer i cupen førte Kjelsås helt til semifinale i cupen i 2023 og har hatt en god sesong også i år på Grefsen stadion med 14 mål på 24 kamper. Opprykket til Obos lar vente på seg iallfall ett år til for Kjelsås som ligger på en foreløpig 5.plass i 2.divisjon. 

Jacob Cleve Broch - Kjelsås

Gutten med den strøkne venstrefoten ble hentet av Eivind Kampen til Kjelsås etter at unggutten tok store steg forrige sesong. Dessverre for Jacob så har han hatt tøff konkurranse om plassen på venstrebacken, men kanskje det åpner noen muligheter nå som Oprea er solgt til Tromsø til neste sesong.

Sebastian Remme Berge - Kjelsås 

Spilleren fikk 50 kamper i Obos for Ull/Kisa etter overgangen fra Ullern i 2018 og har vært innom både Arendal og Eidsvold Turn før han i sommer meldte overgang til Kjelsås. 

Mads Bådsvik - Follo

Har levert en meget god sesong for Follo i 2.divisjon. Driblekanten fra Stavanger har nettet 11 ganger denne sesongen og har spesielt i høst vist strålende form. Er fortsatt bare 23 år og har vist at han har potensialet til enda større oppgaver.

Jonas Vatne Brauti - Kjelsås

Ble solgt til Stabæk etter 2018-sesongen etter solide prestasjoner i Ullern drakta. Det ble dessverre med to kamper i Eliteserien for den unge keeperen og ble hentet av KFUM i 2021. Der ble det langt mer spilletid og i 2022 spilte han 24 kamper i Obosligaen. Spiller nå i Kjelsås hvor han har vært fast inventar i buret. 

Emil Orheim Jaf - Brann

Gutten som dribler alt og alle gikk til Brann fra Ullern før denne sesongen. Ikke blitt noe spilletid i Eliteserien, men står med 21 kamper for Brann 2 i 2.divisjon. Brann 2 for øvrig setter ny poengrekord for et 2.lag i årets sesong. 


Jonas Aune Jorde - Follo


Hardhausen som spilte for Ullern i 2023-sesongen valgte dessverre og ikke bli med ned i 3.divisjon og meldte overgang til Follo. Noe skader har holdt han ute av noen kamptropper, men står med 18 kamper for et Follo lag som tidvis har imponert i årets sesong. 

Jonas Holthe - Notodden

Drammensgutten kom til Ullern fra Træff foran forrige sesong. En del skader gjorde at det ble bare med 15 kamper for Holthe for oss før han valgte en overgang til Notodden i 2.divisjon. Der har han vært skadefri og spilt fast gjennom hele sesongen. 

Noah Jacobsen - Notodden

Var på et kort utlån fra KFUM forrige sesong og i likhet med Holthe så valgte han Notodden som destinasjon denne sesongen. 

Ikke alltid en starter denne sesongen, men står med 21 kamper for laget som kjemper en meget spennende kamp om overlevelse i 2.divisjon. 

Terje Kirsebom - Kjelsås

Er virkelig en legende i Oslofotballen og er fortsatt med på toppnivå. 44-åringen må dessverre se Jonas Brauti foran seg i køen på keeperplassen i Kjelsås så det har blitt med kamper for Kjelsås 2 denne sesongen. 

Ola Nikolai Rye - Grorud

Den høyreiste midtstopperen ble hentet til Grorud forrige sesong og fikk godt med spilletid for dem i høstsesongen 2023. Dessverre så har 2024 vært et år med skader som har holdt Ola utenfor banen helt til juli. Nå virker det som han endelig er kvitt plagene og startet senest i forrige kamp mot Junkeren. Grorud som uten tvil ønsker seg tilbake til Obos må smøre seg med tålmodighet en stund til da de for lengst er ute av kampen om opprykk. 

Akenaton Empa - Ull/Kisa

Spilleren som kom fra Finnsnes til Ullern i 2022 spiller nå i Ull/Kisa i 2.divisjon etter ett år i Grorud. Viste takter på at formen begynte å komme seg i vår hvor han leverte 9 mål på 9 kamper for Grorud 2, men målene har foreløpig latt vente på seg i Kisa. 

Edonis Mulaj - Follo

Edonis kom til Ullern fra Ready i 2023. Den tidligere Vålerenga gutten slet med manglende spilletid hos oss og valgte derfor å ta et steg ned igjen og ble lånt ut til Follo som senere ble en permanent overgang. Der har han gjort sine saker særdeles bra og det hele endte med opprykk for Follo til 2.div. Edonis har fortsatt den gode utviklingen i år og har vært så å si fast i laget hele sesongen. 

Rasmus Løvseth - Arendal

Nordlendingen Løvseth presterte meget sterkt i 2018 og 2019 for Ullern. Nå spiller han i Arendal i 2.divisjon og har tidligere spilt for Kjelsås og Bærum. 

Markus Myre Aanesland - Sandnes Ulf

98eren var en del va 97-gjengen på Ullern før han gikk videre til Stabæk i ungdomsårene. Ble med 1 eliteseriekamp for Stabæk før han gikk til Kongsvinger. Det har så langt blitt 126 kamper i Obos for henholdsvis Kongsvinger, Raufoss og Sandnes-Ulf. 

Etter alle solemerker så ender det med nedrykk fra Obos for laget fra Rogaland. 

Matias Belli Moldskred - Sandnes Ulf

I likhet med Aanesland så må nok Belli belage seg på at Sandnes Ulf ender opp med nedrykk denne sesongen. Mannen med 8 landskamper og 4 mål for Nicaragua har i likhet med sine lagkamerater ikke levert sin beste sesong og det blir spennende å se hvor han ender opp neste sesong.


Christoffer Alagie Jatta Skårn - Kvik Halden
Gjennomgikk en operasjon i vinter og det virke som Skårn hadde valgt å trappe ned med fotballen når han signerte for Rakkestad. Men i sommervinduet var han tilbake igjen i toppfotballen når han signerte for Kvik Halden som kjempet en desperat kamp for å unngå nedrykk fra 2.div. Dessverre for Skårn og Kvik så ender sesongen med nedrykk.













Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.