MSB: Stort steg mot sikker plass for Ullern 2

Postet av Ullern Fotball den 2. Okt 2024

Våre rekrutter har kjempet en hard kamp for å unngå nedrykk, men med seier i gårsdagens oppgjør mot Oslojuvelene så står Ullern 2 med to seiere og to uavgjorte på de fire siste kampene og ligger godt an til å berge plassen i 4.divisjon.

Bilde: Ilia Boyadzhiev var meget toneangivende mot Oslojuvelen. FOTO: Merethe Fosby

Klasseforskjell
Ullern 2 stilte kanskje på papiret sitt sterkeste lag så langt denne sesongen, og mot bunnlaget Oslojuvelene var det tydelig fra første spark på ballen at det skulle mye til for at de tre poengene ikke skulle bli igjen på Ullernbanen.

Ullern tar ledelsen 1-0 etter et vakkert angrep på venstresiden. Francklyn Goulehi som startet sin første kamp siden skaden han pådro seg i mai mot Sarpsborg finner Boyadzhiev i feltet med en nydelig stikker. Boyadzhiev gjør ingen skam på angrepet når han prikker en nydelig ball inn på bakerste hvor Mikkel Amdal kontrollert bredsider ballen kontant i nettet.
Ikke mange minutter etterpå så er det klart for 2-0, og denne gangen er det Bendik Foss Evensen som får lagt til enda et mål på sin statistikk i 4.divisjon, serien han herjet i sesongen 2021 og 2022. Målet var hans 30 i 4.div på 25 kamper.

ARKIVFOTO: Bendik Foss Evensen. FOTO: Merethe Fosby

Selv om Ullern presset på og skapte sjanse på sjanse som enten smalt i stenger eller ble stoppet av en meget god keeper så var ikke bortelaget helt ufarlige de heller. Kun et par minutter etter Foss Evensen sin scoring så kommer reduseringen etter en overgang. Brian Oyat drar seg inn fra høyre og setter ballen utagbart i mål for vår sisteskanse, Jesper Nesbakk Wold.

Den nyopprettede spenningen i kampen ønsker Boyadzhiev og kvitte seg med og setter inn 3-1 etter at kamp uret har passert 22.min. Kampen minnet på dette tidspunktet om en typisk 7-3 kamp, men det roer seg litt ned og lagene går faktisk til pause uten at det blir scoret flere mål.

Aagesen og Boyadzhiev styrte midtbanen totalt mot Juvelene.

Middels kvalitet
Der Ullern i første omgang satte opp det ene gode angrepet etter det andre så var andre omgang langt mer rotete. Selv om Juvelene helt klart begynner å bli slitne så klarer ikke Ullern å angripe med samme kontroll som i første.
Men sjanser blir det og Ullern burde økt ledelsen flere ganger, spesielt Amdal har noen store muligheter som dessverre ikke ga noe resultat. Vi må vente helt til det 82. minutt før uttellingen kommer. Bendik Foss Evensen blir lagt ned i straffefeltet og dermed straffe til Ullern.
Her tenkte nok de fleste på Ullernbanen at den skal storscoreren selv ta, men han er jo en hyggelig og snill gutt (kanskje ikke alle midtstoppere han har spilt mot tror det) og gir muligheten til Fabian Gluch til å score sitt første seniormål for Ullern.
Gluch er sikkerheten selv og setter ballen enkelt i mål og fastsetter resultatet til 4-1 og tre poeng til hjemmelaget.

Ullern 2 - Oslojuvelene: 4-1
Mål: Amdal 7.min, Foss Evensen 13.min, Oyat 13.min, Boyadzhiev 22.min, Gluch (str) 82.min.
Tilskuere: 42
Gule kort: Bryn, Aleksanjan (Ullern), Kise, Lunde, Marthinussen (Oslojuvelene).

3.poeng: Ilia Boyadzhiev

Setter opp det ene gode angrepet etter det andre. Veldig flink i mellomrommet og viser frem både pasningsfot, driblerier, kombinasjoner og skudd. Assist og mål bidrar til 3.poeng på poengbørsen.

2.poeng: Christian Halfstad Aagesen

Sammen med Boyadzhiev så viser "Åge" virkelig at han holder et nivå som er mange hakk over gårsdagens motstander. Trygg i pasningsspillet og gir laget en god balanse på midten sammen med Jama.

1.poeng: Albert Aleksanjan

Herjer til tider på venstresiden og passerer vel backen sin 1V1 et dusin ganger. Skaper sjanser for seg selv og andre flere ganger, men mangler det siste lille for å sette den i mål. For seg assist, men kunne og burde nok ha hatt enda flere målpoeng. Uansett, Albert er virkelig en attraksjon for publikum og er en spiller det blir spennende å følge videre.