G19: Uavgjort mot naboen og storseier mot Vålerenga når våre juniorer serieåpnet høstsesongen

Postet av Ullern Fotball den 13. Aug 2024

Et litt småsurt uavgjort 3-3 mot nabo Ready etter å ha ledet to ganger, mens mot Vålerenga var det ingen nåde når våre gutter ikke gav seg før det stod hele 7-1. Solid start på høsten i Interkrets med andre ord.

Ledet 1-0 og 3-1

Det er liten tvil om at vi ikke er helt fornøyde med prestasjonen defensivt etter denne kampen. Mot et direkte og alltid bakromsøkende Ready kan vi ikke stå så høyt uten særlig press på ballfører og det ble vi rett og slett straffet for så ofte at dette ikke kunne ende med noen smultring. Litt skuffende at vi ikke klarer å justere dette gjennom kampen. Vi åpner kampen med full kontroll, Ready har knapt ballen første 30 min og vi skaper en solid mengde med gode situasjoner før vi tar ledelsen 1-0 på et flott skudd fra Edi Hockic. Det står seg til pause. Ready endrer litt på presset sitt og får tidlig belønning i 2.omg når de utligner til 1-1. Kampen er mer åpen i 2.omg, Hockic header oss i ny ledelse 2-1 som Jone Næss øker til 3-1 med en flott avslutning til siden for keeper. Men akkurat i det vi skal kontrollere dette hjem blir det fyr i teltet når Ready skyter ballen rett i lengste kryss fra spiss vinkel. Vi står fortsatt for høyt i ugunstige situasjoner når Ready kommer inn i bakrom og setter inn 3-3. Isolert sett ikke svakt å spille 3-3 mot Norway Cup mesteren, men måten det skjer på skapte et behov for å korrigere oss litt gjennom treningsuken, melder hovedtrener Johan Egil Rudi etter første "høstkamp".

Full kontroll begge veier mot Vålerenga Midtstopperduoen Bryn og Bonaventure Andreassen prøver å skåre ;)Veldig solid, fra start til slutt, Vålerenga skapte bittelitt rett etter pause, men utover det var det stålkontroll rett og slett. Vi hadde gjennom de få treningene vi hadde siden Ready kampen fått justert litt i bruken vår av offsideregelen i det defensive, og det gav umiddelbare resultater. Enormt mange brudd i vårt høye press, skaper dermed et stort antall sjanser og da blir det også en god del mål. Flere av målene var også av det flotte slaget og kom i alle mulig varianter, fra fint spill, til dødball, langskudd, innlegg, løp i bakrom og soloraid. Vi tar med oss fire poeng fra de to første kampene og får klare og tydelige svar på det vi har gjort på trening. Nå gleder vi oss til 4.div starter opp igjen til uken, avslutter Rudi.

Hallvard Falch Bø tar turen over til statene for å spille ball og gå litt på skole. 2005 modellen har vært strålende for Ullern både på og utenfor banen. Vi satser på at Hallvard blir å se igjen på Ullernbanen til neste sommer.