G19: Ned på jorden med to raske tap

Postet av Ullern Fotball den 15. Sep 2024

Det går opp og ned i fotball, for våre juniorer i Interkrets ble det en grå uke fritt for poeng i vise til. En tilbakevendende utfordring med uttelling på sjanser skulle bli avgjørende for null poeng hverken hjem fra Moss eller hjemme mot Drøbak. Østfold 2 - 0 Oslo Vest.

Moss 3-1 Ullern (Mål: Ellef O. Herstad)

Tett og jevnt 1.omg der vi har ballen mest, mens antall sjanser generelt er lavt. Vi sliter med å bryte ned Erland Johnsen sine rop om et mosselag ned i ramma, sånt gir kjedelig fotball og 0-0 til pause var forsåvidt greit nok. I 2.omg slipper vi inn et tidlig mål og hele kampen endrer seg. Ellef O. Herstad utligner og vi har noen enorme sjanser til å ta ledelsen. Men når Moss får et helt ubegripelig frispark så går det via muren og i mål forbi Skretting. Vi må jage og Moss kan kontre, det ble lite suksess og et nytt skudd via en fot ender i mål. I avslutningen har vi lite å komme med og Moss tar alle tre poengene.

Ullern 0-2 Drøbak Frogn

At vi ligger under 1-0 til pause her er rett og slett totalt ubegripelig. Mengden store sjanser og enorme muligheter kom på rekke og rad, men skåre mål spøkelset var virkelig på plass igjen på Ullernbanen. Når vi i tillegg slipper inn ett til mot 10 man så var dette bare ikke dagen. Hjem å fortsette å trene på å utnytte sjanser.

Uke 38: 1.div på torsdag - kampfri i Interkrets

Et knallsterkt resultat mot Korsvoll i 1.div på torsdag, mens i Interkrets har vi blitt brutalt straffet for sjansesløseri og gått på to tap. Kommende uke er det kun 1.div og ingen Interkrets, vi får trent godt og jobbet videre med å bli bedre i det som er vanskeligst i fotball. Skåre mål.

Man 16.sept

Kl.18.00 - Trening. Innhold: Oppvarming inkl prepp og 1v1, EPE, Fotballsprinter med korte pauser og spill 6v6/7v7 4X8 min og styrke ben sammen i bua. Ferdige kl.20.00.

* De som spilte mye i går kan restituere på egenhånd, men beskjed gis til Rudi.

Tirs 17.sept

Kl.20.15 - MSB vs Nordstrand 2 på Ullernbanen

* Fin dag for styrke overkropp, balanse og bevegelighet

Ons 18.sept

Kl.18.00 - Trening. Innhold: Oppvarming inkl skadeforebyggende, spilløvelse på skåre mål og spill 11v11 2X7 min og mer spill for de som ikke er i tropp torsdag 4v4/5v5. Ferdige kl.19.00/19.30.

Tors 19.sept

Kl.18.30 - 1.div vs KFUM på Ekeberg

Fre 20.sept

Kl.17.00 - Trening. Innhold: Oppvarming, spilløvelse og spill 7v7 4X7 min. Tropp fra tors restituere med eget opplegg. Ferdige kl.18.30.

Lør 21.sept

Kl.13.00 - MSA vs Oppsal på Ullernbanen

Søn 22.sept

Kl.10.30 - Trening. Innhold: Oppvarming, spilløvelse og spill 11v11 3X12 min. Ferdig kl.12.00.

Uke 38 - Dobbelt opp med IK

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass.

Utstyrsansvar TG1:

• Ballansvar: Otto
  • Vester og kjegler: Loly
  • 6 småmål: Ler
  • Garderobeansvar: Emil

Alle samler utstyr etter økt, mens ansvarlige får det inn i ballboder og representative bur.

Mandag

• Trening TG1, 19:30 (19:15) på nye KG. Innhold på Facebook-siden.

Tirsdag

• Egentrening/fri

Onsdag

• Kamp hjemme i G16 IK mot Skedsmo, 20:15. Oppmøte senest 19:20. Tropp: kommer!

Torsdag

Fredag

• Trening TG1, 18:30 (18:15) på nye KG. Innhold på Facebook-siden.

Lørdag

• Kamp borte i G16 IK mot Lillehammer, 14:00. Tropp: kommer!
  • AVREISE MED STOR BUSS 10:00 fra Ullern. ALLE skal med. Stopp for å kjøpe god mat på vei hjem😁🔥

Søndag

MSB: 1 poeng mot Manglerud Star😍

Postet av Ullern Fotball den 11. Sep 2024

Et enormt viktig poeng ble tatt med tilbake til Ullern fra Manglerud kustgress, i det som minnet mest om badeland med kork som underlag.

Ullern fra start:

1.omg

Første 10 minuttene er noe kaotiske. Ingen av langene havner i etablerte angrep mer enn 5-10 sekunder, før det blir balltap. Etter de første 10 er det Ullern som får angrepet oftest og lengst frem, med flere spillalternativer høyere i banen. Slik blir det også målsjanser av, og Mikkel Amdal bruker kort tid fra mottak av ballen til den er i nettet. Selv om Ullern leder, og har vært mest i angrep, får Manglerud annullert ett mål i 1. omgangen for offside. De nærmer seg de også.

2.omg

Verste regnet hadde gitt seg, og Ullern kunne fortsette den gode angrepsfotballen. Det gjør de også i starten av 2. omgangen, samtidig som Manglerud fortsetter å skåre mål fra offside. Et frispark skulle være det forløsende for Ullern, hvor 2-0 er et faktum fra Romeo Vergnolle. Etter det sliter Ullern noe mer, og Manglerud kommer oftere høyere i banen. Med mål både på corner og innlegg, er kampen plutselig 2-2. Trenerne på Ullern gjør noen bytter, og få sekunder etter setter Manglerud Star ballen helt i krysset. De har snudd kampen. Motgangen stoppet ikke de unge spillerne på Ullern, og hvert angrep bærer preg av valg rettet mot Manglerud sitt mål. Der finner de også Marius Teigen som setter inn 3-3 rett før slutt.

Tirsdag

• Trening TG1, 16:30 (16:15) på CC. Innhold på Facebook-siden.

Onsdag

• Kamp hjemme i G16 IK mot Skeid, 20:15. Oppmøte senest 19:20. Tropp: Hagen, Hadi, Loly, Reiten, Engene, Heidar, Schjesvold, Pusic, Sæter, Ankjell, Shahsavari, Eikheim, Steffensen og Sørensen

Torsdag

Fredag

• Trening TG1, 17:00 (16:45) på nye KG. Innhold på Facebook-siden.

Lørdag

Søndag

Uke 37: Dobbel på torsdag og Interkrets på søndag

Postet av Ullern Fotball den 7. Sep 2024

I en nokså historisk uke for Ullern Fotball så er det moro å kunne skrive at Felix Horn Myhre som debuterte på landslaget fortsatt har sitt bilde fra tiden i Vestre Aker på FB, jevnlig spiller ball med gutta på Ullern og snakker om tiden sin hos oss (ikke en eliteklubb med nasjonale surreligaer osv) som helt avgjørende som en stor fisk i en litt mindre dam. På bilde kan dere også se Eliteseriespiller HHH og Jonas Vatne Brauti (keeper) med Eliteseriekamper for Stabæk og masse OBOS for Kåffa. I tillegg til 5 spillere med spilletid i 2.div og 3.div for diverse klubber utover Ullern.

Til uken blir det ny fyldig meny, dobbel i Interkrets, 4.div mot Manglerudi og 1.div G19 vs Korsvoll. Heng med!

Man 9.sept

Kl.18.00 - Trening. Innhold: Oppvarming inkl prepp og konk, EPE, Fotballdueller, spill 11v11 på halv bane 3X12 min og styrke ben. Ferdige kl.19.45 så folk rekker landskampen med Felix fra start?

Tirs 10.sept

Fri/egentrening

* Fin dag for styrke overkropp, balanse og bevegelighet.

Kl.20.15 - MSB vs Manglerud Stars

Ons 11.sept

Kl.19.00 - Trening. Innhold: Oppvarming, 2v2 omstilling og spill 6v6/8v8 3X5 min og litt skuddkonk.

PS: Siden 1.div kampen går på CC Vest i morgen så trener den troppen på CC Vest mens resten trener på bane 2.

Tors 12.sept

Kl.20.00 - IK vs Moss FK på Meløs stadion. Oppmøte kl.19.00.

Kl.20.15 - 1.div vs Korsvoll på CC Vest. Oppmøte kl.19.15.

Fre 13.sept

Kl.16.45 - Trening. Rop ut om du ikke rekker så tidlig. Innhold: Evalueringsmøte, fri rondo, fotballtennis og småbane med vegger turnering.

* Litt styrke ben kan gjennomføres.

Lør 14.sept

Fri og frank!

Søn 15.sept - PS vi skal dømme litt G2013 denne dagen. 9er fotball.

Kl.16.30 - Interkrets vs Drøbak Frogn på Ullernbanen. Oppmøte kl.15.30.

Kl.18.18 - Trening for de som ikke spiller kamp og evt spiller lite fra benken. Innhold: Oppvarming, spilløvelse og spill 6v6/7v7 4X6 min. Ferdige kl.19.30.

G13: Kåffa 4-5 Ullern i meget innholdsrik kamp på Ekeberg

I 1.div A for G13 skulle det bli en underholdende eftermiddag på Ekeberg mot Kåffa. Det starter med at dommeren ikke kommer og våre gutter slipper inn mål etter 23 sekunder. Det var bare starten på dramatikken.

Tidlig under - slo sent tilbake

Det er liten tvil om at å slippe inn mål etter 23 sekunder er litt trått og starten av kampen ble deretter når KFUM og Ullern sine G13 lag barket sammen om poeng i 1.div A. Gradvis kjempet vi oss inn i kampen og med siste spark på ballen i 1.omg var det Otto Heffermehl som endelig fant nettmaskene.

Målrik 2.omg

Den gode stemningen ut fra pause ble raskt dempet når KFUM igjen tok ledelsen. Da var det liten tvil om at på tvers, med dommer i sandaler og fryktelig ujevn bane så skulle dette bli en kamp om poengene uten alle verdens av finspill. 2-2 og igjen var det Heffermehl. 3-2 ledelse, Heffermehl igjen. Men Kåffa slo tilbake og kampen humpet avgårde med sjanser for begge lag, men med et lite overtak for våre gutter. Presset på KFUM målet ble større og større og tilslutt endte det med et uheldig selvmål. Når Erik Myhr Markussen setter inn 5-3 på dødball tror alle det er over, men denne boken hadde enda et kapitel på lager og med kun et par min igjen reduserer Kåffa til 5-4. Tiden renner ut og våre gutter kan reise hjem med 3 nye poeng i lomma etter en sliteseier av de sjeldne.

Vi hadde godt av en liten korreksjon nå

Det meste har gått vår vei til nå i høst, gode prestasjoner og dermed gode resultater. Så det var greit å få en liten vekker nå for gutta. Inngang og oppvarming var ikke på det nivået det må være for at vi skal starte kampen på vårt beste. Legg til dommer i sandaler, spille på tvers på knøttebane til tross for at HELE Ekebergsletta inkl KFUM Arens stod tom, baklengs etter under minuttet og så har du en skikkelig mental test. Det er da godt å se at vi klarer så samle oss, slå tilbake fra underlege to ganger og dra det hele i land på en for mange andre enn Otto på en middels dag. Den egenskapen skal vi ikke undervurdere å ha i verktøykassen vår, sier en lettet hovedtrener Johan Egil Rudi etter dramaet på Ekeberg.

G19: Ullern 6-1 Lørenskog i Interkrets

Postet av Ullern Fotball den 6. Sep 2024

Solid 1.omg - spesielt første 30 min

Hjemmelaget tok tidlig kommando i kampen og det tok ikke lang tid før de første mulighetene kom. To mål på corner/dødball sist mot Grorud, litt fokus på det siste tiden og da kommer resultatene. 10 min gått når Marius Lund Stensland setter inn 1-0. Ti min senere er det hurtigtoget Mikkel Amdal som avslutter et flott angrep fra de helhvite. Bare få minutter senere er det løpsmaskinen Danial Khoshpayam som jakter ballen som en sulten hund og plasserer den forbi keeper til 3-0. Så er der er par situasjoner som ikke blir håndtert helt kynisk nok og Lørenskog får en livline inn i kampen. Det skulle vel å merke Edi Hockic sørge for at varte i kortest mulig tid når han setter inn 4-1 som er resultatet til pause.

Rotete start etter hvilen

Komfortabel ledelse snek seg fort inn i hodet til Ullerngutta som slet noe mot et bortelag med fornyet motivasjon etter en prat og litt hvile i 15 min i vårt flotte klubbhus. Vi er heldige som ikke får en på tryne i den perioden. Men når Ellef Herstad Oldevik, som til tider herjet med backen på sin kant, krummet nakken og duret inn i bakrom var det ingen som kunne stoppe avslutningen og 5-1. Etter dette blir det veldig mye frem og tilbake, noe vi håndterer best og når Stensland setter sitt andre på corner så er kampen avgjort.

Moro med debutanter

"Om de er fra Gran eller Malaga, eller til og med Bærums Verk, så er de velkommen på Ullern om de vil være en del av vårt opplegg og er du god nok så er du gammel nok. Få ting er artigere enn å gi folk debuten og i kveld var det Hector Lanceda (f.06) fra Malaga, samt Oscar Strevens og Yousef Karimi (f.08) som fikk sine debuter på dette nivået. Kampen er det lite å utsette på utover at vi igjen drar på oss for mange gule kort som lett går inn under kategorien unødvendige, noe som kan ende opp med å bite oss selv i halen lengre utover høsten. Ny solid gjennomføring og vi fremstår mer og mer som et lag som har en klarere forståelse for både hvordan vi ønsker å fremstå sånn rent lyd og energimessig, i tillegg til off og def som et lag. Ikke så uvanlig for et G19 lag når sesongen modnes utover høsten", hovedtrener Johan Egil Rudi.

Neste kamp torsdag til uken borte mot Moss FK.

MSB: Likt resultat som i vår mot Lyn, men en betydelig progresjon!

Postet av Ullern Fotball den 4. Sep 2024

Det ble dessverre 0-5 til Lyn også denne gangen, men mye godt kunne MSB ta med seg fra kampen mot OBOS-klubben. Klubben som for øvrig hadde noen kjente OBOS-liga-fjes med på banen mot Ullern.

1.omg

Det går bare noen få minutter før Ullern får sin første store sjanse. Etter det fortsetter de gode tendensene, og Ullern får den beste starten av kampen de har hatt siden høstsesongen startet. Det bygges opp angrep med større kontroll, det sprintes oftere i press og midten er stengt. Likevel har Lyn noen spillere med større andel kvalitative styrker, og får både 1 og 2 mål før pause. Noe mot spillets gang, men opplevelsen etter 1. omgangen var absolutt ikke "for katten".

2.omg

Lik sjansen Ullern hadde i første omgang, fikk også Lyn tidlig i andre omgang. Slik fortsetter også kampen i store deler av 2. omgangen. Ullern sliter mer med å bygge opp spillet, og får større avstander i forsvar, noe som Lyn utnytter godt. Både det 3., 4., og 5. målet kommer i løpet av 2. omgangen for Lyn. Selv med 5 i nota, er kampens 1. omgang noe som absolutt guttene kan ta med seg inn i neste kamp!

Det er enda jevnt og spennende mellom de bakerste 5. Ullern har enda ikke møtt noen av disse til kamp nr. 2.

Tirsdag

• Trening TG1, 16:30 (16:15) på nye KG. Innhold på Facebook-siden.

Onsdag

• Kamp hjemme i G17 1. div., mot Ready, 20:30. Oppmøte senest 19:35. Tropp: kommer på FB!