G19: Tøffe tak i seier mot Kløfta i Interkrets

Postet av Ullern Fotball den 29. Jun 2024

Etter noen kamper der innsats og banespill ikke helt har samsvart med resultatene, så var det godt å få smake på seier igjen i siste vårkampen før ferien når Kløfta måtte dra hjem fra Oslo Vest med 4-2 tap i sekken.

Kunne vært avgjort etter 10 min

Ullern tok kommandoen fra start av og Kløfta fikk ikke til all verdens. Storskårer Luytkis gliste før kampen, skulle glise noe mindre i 1.omg, men så kom storgliset i 2.omg. For etter knappe 10 min hadde Antoni Ghali satt et innlegg rett i mål, mens nevnte Luytkis hadde satt en ball i tverra og vært alene med keeper. Kløfta i sitt særs høye press og fysisk spill var slettes ikke ufarlige og Skretting i Ullernmålet måtte være på vakt etter lange baller i bakrommet. Hjemmelaget øker senere til 2-0 ved Daniel Khoshpayam som kriger ballen inn på bakre. Ledelse til pause og da var spørsmålet om det lot seg håndtere noe bedre enn tidligere.

Fortjent seier

Laget har slitt med å takle kontroll inn til pause og dermed blitt noe "sløve" i starten av 2.omg. Men det så ut som trener Rudi endelig hadde nådd frem med sitt budskap og starten av 2.omg foregikk stort sett på Kløfta sin halvdel til tross for motvind. Det var lite å si på at 3-0 kom i denne perioden når Khoshpayam får tid og rom til å prikke innlegg på fot til Luytkis som på flott vis satte ballen inn på første stolpe.

Så ble det drama når Skretting kolliderte med en Kløftaspiller. Vår man måtte av og rett på legevakten, heldigvis ikke brudd er rapportene. Så vi får satse på at Skretting er tilbake om ikke alt for lenge. Ikke lenge etter får Kløfta et frispark som løftes inn, keeper på halvdistanse og målet er åpent 3-1 og litt spenning. Men med et desperat Kløfta så får Luytkis rom å boltre seg i, alene med keeper gjør han ingen feil, runder og setter ballen i åpent mål. Dårlig kommunikasjon hos oss fører til et veldig unødvendig selvmål helt på tampen. Men alt i alt en fortjent seier til oss før ferien.

Hallvard og Magnus takker av

To som spilte sin siste kamp for Ullern i denne omgang var Hallvard og Magnus som begge skal over dammen til USA fra høsten av for å kombinere fotball med studier.

To flotte gutter som har vært viktige i vår første sesong på lenge i G19 Interkrets, begge kom med erfaring fra nivået fra Skeid i vinter og har vært med på å sikre at vi tidlig hadde referanser på hvor nivået ligger. Vi ønsker de lykke til med studier borti Amerika og så ser vi de kanskje innom oss igjen til neste sommer på ferie tilbake i gamlelandet, sier hovedtrener Rudi.

Plan frem til og med søndag 7.juli

Postet av Ullern Fotball den 23. Jun 2024

Jeg håper å straks ha nyheter om neste års eventuelle treningsleir i uke 8. I mens kan vi kose oss med et gammelt lagbilde fra G19 sin treningsleir til Lipot i Ungarn. Vi skal ikke dit.

En kamp igjen i både 1.div og Interkrets før vi skriver juli og etterhvert en velfortjent ferie. Men før det skal vi få trent godt uten skole eller særlig annet å tenke på. Her er en så presis skisse som mulig helt frem til ferien start.

Fre 5.juli

Kl.12.00-14.00 - Trening. Innhold: Oppvarming inkl skadeforebyggende styrke (nordic og copen), spilløvelse, spill 7v7/9v9 4X8 min og styrke ben sammen i bua.

Lør 6.juli

Fri/egentrening

Kl.13.00 - MSA vs Åssiden på Ullernbanen

* Fin dag for styrke overkropp, balanse og bevegelighet.

Søn 7.juli

Kl.12.00-13.30 - Trening. Innhold: Fri rondo, småbaneturnering med vegger og konkurranse.

God sommer!

MSB: 3 poeng mot Bærum 2 før sommerpause😎

Postet av Ullern Fotball den 20. Jun 2024

Noe seint kommer nettartikkelen fra en "rysare" av en kamp i 4. divisjonen, men med 505 error på nettsiden, skulle det ta litt tid. Likevel; mandag ettermiddag hadde MSB sin siste kamp før sommerpause, hvor de besøkte Bærum 2 på AJ Arena. Hjem derfra ble det også 3 poeng.

Ullern fra start:

1.omg

Bærum i sine gule drakter starter godt og kommer seg oftest over midtstreken. Ullern beskytter målet godt, og klarer å komme seg mer og mer "inn" i kampen. Med bedre valg offensivt og lengre angrep, biter Ullern seg oftere fast på Bærum sin side, hvor Bærum oftere havner i lavt press. Med noen gode overganger, kunne Albert sette kampens første mål, dog etter flere sjanser til Ullern. Videre er kampen veldig jevn, i godt juni-vær. Dommeren gir det ikke mange ekstraminutter, og Ullern tar ledelsen til pause.

2.omg

Ullern skulle ut å holde mer på ballen før de fikk press nærmere seg, samt gi ballen til åpenbare ledige spillere. Det gikk dessverre ikke mer enn 40 sekunder før det motsatte skjedde, hvor feilvendt med mann i rygg ble spilt på, ca. 30 meter fra eget mål. Etter balltap og hurtig/direkte angrep fra Bærum sitter målet. 1-1. Nå får Bærum blod på tann og presser høyere, men Ullern klarer å "stå i mot". Det blir videre jevnt, og kortere angrep fra begge lag. Helt til Ullern har et fantastisk angrep som ender opp til Ihlen. Mot sin tidligere klubb bruker han venstrefoten fra 26 meter setter han ballen helt i siden. Ullern leder 2-1. Nå kunne Bærum fortsatt med sitt gode press, men det er Ullern som lykkes mest. Det resulterer i straffe til Ullern, som Karlsen setter kontrollert i mål. Ullern tar med seg 3 deilige poeng før ferie.

Vi takker Bærum, dommertrioen og publikum for kampen🤝

Uke 25 - Vålerenga og Gjelleråsen borte før ferie!

Postet av Ullern Fotball den 17. Jun 2024

Uke 25

Fravær meldes seinest kl 12:00 på treningsdag!

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass.

Utstyrsansvar TG1:

• Ballansvar: Michael + Ler
  • Vester og kjegler: Ankjell
  • 6 småmål: Otto + Frank
  • Garderobeansvar: Noah
  • Bøtter med vann: Emil

Alle samler utstyr etter økt, mens ansvarlige får det inn i ballboder og representative bur.

Mandag

• Egentrening/fri

Tirsdag

Onsdag

• Trening TG1, 16:30 (16:20) på CC Vest Arena. Ca. 90 min. Innhold på Facebook-siden.

Torsdag

Fredag

• Trening TG1, 16:30 (16:15) på nye KG. Ca. 90 min. Innhold på Facebook-siden.

Lørdag

• Trening TG1, 12:00 (11:45) på nye KG. Ca. 75 min. Innhold på Facebook-siden.

Søndag

• Kamp borte for lag 1 mot Vålerenga, 14:00. Oppmøte senest 13:05 (Innspurten 16, 0663 OSLO). Tropp: kommer på FB!

Mandag

Tirsdag

• Kamp borte for lag 1 mot Gjelleråsen, 20:15. Oppmøte senest 19:20 (Birkelundsveien 68 B, 1481 HAGAN). Tropp: kommer på FB!

Onsdag

Trening TG1, 16:30 (16:15) med GRILLING og boblefotball etterpå! Så tar vi ferie 🤩 Sett av ettermiddagen!

Uke 25: 1.div vs Christiania på torsdag

Det nærmer seg sommerferie med stormskritt, men helt ferdige er vi ikke. Den kommende uken er det ikke Interkrets og i 4.div avslutter vi vårsesongen i kveld. 1.div på torsdag Christiania.

Dermed får vi tid til å få trent noe mer normalt en fin periode før vi tar sommerferie. Før den tid skal alle vært innom en individuell spillersamtale. Mange av disse den kommende uken.

Man 17.juni

Kl.18.00 - Trening. Innhold: Oppvarming/aktivering, skåre mål øvelse, spill 7v7/8v8. Ferdige kl.19.30.

Kl.18.30 - MSB vs Bærum 2

* Styrke ben kan gjennomføres

Tirs 18.juni

Ons 19.juni

Kl.17.00 - Trening. Oppvarming, skåre mål øvelse, spill 11v11 2X10 min og spill videre 7v7 for de som ikke spiller torsdag. Ferdige kl.18.30.

Tors 20.juni

Kl.20.15 - 1.div vs Christiania på Ullernbanen.

Fre 21.juni

Kl.13.00 - Trening. Innhold: Avhenger mye av hvem og hvor mye som spilles på torsdag i 1.div. Men i utgangspunktet rest for de som spiller mye og småbane tøff økt for resten.

Lør 22.juni

Søn 23.juni

Kl.12.00 - Trening. Innhold: Oppvarming og skadeforebyggende, skåre mål øvelse, spill 11v11 3X12 min og konkurranse til slutt. Vi spiser lunsj sammen og så spiller jentene kamp kl.15.00.

G13: Klare for 1.div A til høsten

Postet av Ullern Fotball den 16. Jun 2024

Det er alltid knyttet en solid dose spenning til vårsesongen når spillerne entrer sitt trettende år. Da skal det kvalifiseres og resultatene spiller en rolle for hvilke nivå en skal spille på til høsten. Våre 2011 modeller har ikke latt seg påvirke av det og sikret plass på høyeste nivå fra høsten av etter en solid vårsesong.

Bunnsolide i forsvarsspillet

Laget har vist seg å være veldig seige å skåre mål på. Etter en veldig målrik andre serierunde mot avdelingsvinner Ready ble buret stengt igjen både i serieåpningen og de 4 neste kampene. Kun i to kamper ble det sluppet inn mer enn 1 mål. Kun et fullstendig mageplask mot Heming vil en gremmes litt over i denne delen av spillet.

Vi har jobbet mye med det høye presset vårt og det er det som legger fundamentet for å nekte motstanderen i å få lov å bygge opp gode angrep mot oss. Så har vi utover våren blitt stadig flinkere til å vurdere når vi skal spille oss ut med flere korte pasninger og når det er smart å straffe forsvarsfeil med lengre pasninger, det gir oss få brudd mot og motstanderen må ofte starte sine angrep langt unna vårt mål. Vår utfordring for våren er å respondere bedre når vi først slipper inn, da trengs det flere med brystet frem og haka opp, baklengs skjer i fotball uansett hvor gode en er i forsvarsspillet, sier hovedtrener Johan Egil Rudi

Mange skårer littEtter en litt trå start i vinter har Aksel Frank Buttle-Ulvin funnet nettmaskene oftere og oftere fra sin midtbanerolle.

28 mål på 8 kamper gir oss 3,5 mål per kamp og det høres greit ut det. Men ut fra antall gode brudd og sjanser så føler vi at det er her vi har en del å gå på. Så mye av treningsarbeidet siste tiden og i sommer vil bli brukt på dette området. Noe kan vi øve på i fellestrening sammen, men skal gutta bli kliniske må de ta seg regelmessige turer på løkka for å finpusse skuddfoten, sier Rudi.

Vi må også nevne at våre 2012 gutter har levert en kjempesesong i en annen 1.div G13 avdeling og har også oppfylt kravene til å kvalifisere for 1.div A, men det er kun lov med en klubb per divisjon. Så at det gror godt er det liten tvil om.

MSB: Poengdeling med BVH

Postet av Ullern Fotball den 14. Jun 2024

Det nærmer seg sommerferie fra 4. divisjonen, og dette var vår siste hjemmekamp før pause. BVH fra nabokommunen var på besøk, og de blåkledde fikk dra hjem med 1 poeng. Store målsjanser til begge lag, og en fin kamp for publikum.

1.omg

BVH med sine blå drakter kom i en noe uvant K-3-4-1-2, som selvfølgelig måtte tilpasses for Ullern og det de ønsket å oppnå. Med vingbacker som breddeholdere, ble det mye rom for å spille rundt dem. Det klarte Ullern nokså ofte i 1. omgang. Med lengre angrep og kortere avstander, biter Ullern seg oftest fast på deres banehalvdel. BVH er likevel ikke ufarlige, og får noen store sjanser med direkte angrepsspill og dødballer. Det er likevel Karlsen som setter kampens første mål etter han tar med ballen inn sentralt i mellomrom, før han sender en banan mot lengste stolpe. 1-0 til Ullern og pause.

2.omg

Med små justeringer i pausen mot deres uvante formasjon, skulle Ullern oftere klare å skape store målsjanser og vinne ballen høyere samt tidligere. Det fikk ikke impregnert seg godt nok før BVH utlignet. Deretter starter en balltap-bonanza. Ullern klarer ikke å få nok trekk til å skape et overtall som kunne ta de videre fremover mot mål, og BVH legger inn noen ekstra meter i presset. Dette også med større fart. Kampen bar preg av direkte angrepsspill fra begge lag i 2. omgang, men intet mange målsjanser. Det blir med poengdeling og uavgjort mot BVH.

Tirsdag

• Trening TG1, 16:30 (16:20) på HULLEBERGMYRA. Ca. 75 min. Innhold på Facebook-siden.

Onsdag

• Kamp hjemme for lag 2 mot Ullern, 20:30. Oppmøte senest 19:35. Tropp: kommer på FB!

Torsdag

Fredag

• Trening TG1, 18:15 (18:00) på 7er + nye KG. Ca. 90 min. Innhold på Facebook-siden.

Lørdag

Søndag

• Kamp hjemme for lag 1 mot Hasle-Løren, 20:00. Oppmøte senest 19:05. Tropp: kommer på FB!

G19: Tøff uke resultatmessig

En tøff uke resultatmessig ble avsluttet med sosialisering på ekte gress, med ball, men i helt helt andre omgivelser enn vi vanligvis møtes i.

Målrikt i svak fotballkamp mot Asker

I interkrets ble det etter klubbrekorden 4 seiere på rad en brutal og merkelig stopp mot Asker i en det som var en veldig svak G19 fotballkamp. Mot et Asker som umiddelbart la seg lavt i en 4-4-2 med et klassisk skrupress på topp så hadde vi stort sett ballen og begynte sånn gradvis å skape litt sjanser. Tok en tidlig ledelse og alt så nokså pent og pyntelig ut. Men det skulle gå fra pent og pyntelig til regelrett stillstand. Usikkert om Asker sitt press dro ned både tempo i kampen og vår egen tankegang om at dette var da voldsomt komfortabelt å spille mot, men sirup ble det og når vi mistet ballen var vi overhode ikke på vakt hverken innsatsmessig eller verbalt. Det ble kommentert at om en blind person hadde gått forbi banen så hadde den neppe forstått at jeg foregikk en fotballkamp på et høyst akseptabelt juniornivå. Amir Gutale, Martin Tran og Magnus Dybsjord stod for våre mål, men målene rant inn i feil ende og dermed et nokså irriterende tap i en fotballkamp der vi er milevis unna det engasjementet, energien og verbale kommunikasjonen som må til mellom lagkamerater for å være i nærheten av det som kreves.

Stortap mot opprykksfavoritten Haslum

Vi husker alle hvor tøff Haslum var som motstander for Jr 1 i fjorårets 1.div, og de er absolutt ikke noe svarer i årets sesong skulle det vise seg når vårt jr 1.div lag tok turen til Bærum. Kamplanen går noe i vasken når motstander tar ledelsen 1-0 etter få minutter og det ikke lenge etter står 2-0. Derifra og ut blir det en solid referanse for vårt unge lag som virkelig får brynt seg på spillere med både Obos ligaerfaring og en god del flere år og kilo på CVen. Utover i kampen ble det både kramper og veldig slitne hoder, men vi håper mange tar med seg erfaringen og bruker den inn i en ny treningsuke før nytt topplag står på menyen i vår kjære nabo Frigg.

Fra snille gutter til bestemte juniorer

Vi er en ung gjeng med masse potensiale, men der vi helt åpenbart har en del å hente på er tenningsnivået i snitt, konkurranseinstinktet i alle settinger og ikke minst det verbale og nonverbale bidraget for å hele tiden holde hverandre på tå hev. På dette nivået vinner en ingenting om en er stille og forsiktig, det må trås til og det må sies fra både når ting er bra og når det ikke er fullt så bra. Nå fikk vi oss to tap på haka her og må opp igjen i standard på disse områdene om vi skal snu det til seier i kommende uke. Å tape kan en alltids akseptere fordi motstanderen på dette nivået er sterke, men en kan aldri akseptere tap uten å ha utnyttet alle fiber og celler i kroppen i desperasjon for å vinne, sier hovedtrener Rudi som åpenbart var litt skuffet over hvordan en endte opp med å fremstå i uken som gikk.

Uke 24: Dobbel IK uke og derby i 1.div

En tøff uke resultatmessig, og et bevis på at alt annet enn 100% innsats og fokus på det VI kan gjøre noe med veldig fort fører til svakere prestasjoner og dermed svakere resultater. Moro med fotballgolf på Lier fredag, å møtes utenfor fotballbanen er alltid hyggelig.

Minner om årsplanen og at vi trener frem til og med søndag 7.juli før vi tar ferie. Så nokså nøyaktig 1mnd igjen med full guffe.

Fre 14.juni

Kl.16.30 - Trening. Innhold: Møte i 3 etasje, rondo, posession og småbaneturnering. Ferdige kl.18.00.

* Styrke ben kan gjennomføres av alle.

Lør 15.juni

Søn 16.juni

Kl.18.00 - IK vs Lillehammer på Ullern.

Kl.19.45 - Trening for de som spiller lite vs Lillehammer og ikke var i tropp. Innhold: Oppvarming, 2v2 omstilling og spill ut fra antall. Ferdige kl.21.00.

MSB: Målbonanza med 10 menn mot Union Carl Berner

Postet av Ullern Fotball den 6. Jun 2024

Ikke bare skulle våre rekrutter møte en av topplagene i årets 4. divisjon. De skulle også (kanskje) møte avdelingens beste supportergjeng. Union Carl Berner stilte med bluss, store flagg og megafon. Likevel skulle de få bite litt negler.

1.omg

Union i en lekker burgunder-farge var på forhånd spådd til å være et lag som tok større risiko i deres angrepsspill, samt presset høyere enn de vi har møtt tidligere. Det skulle passe Ullern perfekt, og de første 10-15 er det Ullern som skaper de aller største sjansene. Selv med Union sin tidligere Eliteserie-spiller, hadde de store utfordringer med å flytte føttene fort nok til å beskytte rom eller stenge pasningslinjer. Kampens første mål går da til Ullern, lite overraskende, etter Ullern vinner ballen høyt i banen og kunne skyte rett i åpent mål. Dessverre for Ullern så får de et rødt kort etter 40 minutter. da ble det momentant mer utfordrende. Nå er det Ullern som sliter med å beskytte rom og/eller stenge pasningslinjer. Derav 1-1 til pause.

2.omg

Ullern går ut på banen igjen mot Union, og en god følelse, selv bare med 10 menn. Den var nærme å gi momentant effekt da Aleksansjan kommer alene med keeper. Luytkis på åpen kasse skulle få ballen, men motstander i veien. Videre flytter Ullern mest føttene i forsvar, og det blir vanskeligere og vanskeligere. 2-1 til Union kommer derfor etter 10 minutter spilt. Ullern gjør noen endringer i presset, men virker ikke som stor effekt. Etter et bytte og en formasjonsendring videre, blir det bedre, og Ullern klarer nå å holde ballen i lengre perioder. Der i fra er det målbonanza til siste slutt. Først 2-2, så skårer Union 3-2, men Ullern utligner igjen til 3-3. 10 sekunder før slutt får Union dessverre spikeren i kista, og det blir 4-3 til de burgunder-fargende.

Vi takker Union Carl Berner, dommertrioen og publikum for kampen🤝

MSA: Fra USA til Ullern for å bidra til poeng!

Postet av Ullern Fotball den 4. Jun 2024

Siste 3-4 ukene har vi hatt med noen nye fjes på A-laget. Disse kan være kjente for noen, men for andre litt mer ukjente. Ingen presentasjon har blitt gjort, men nå kan du bli bedre kjent med våre midlertidige spillere som har ferie fra sitt bosted over dammen. Fra USA til Ullern for å bidra til poeng😁

NICOLAS KARLSEN (t.v)

Hvilken klubb spiller du for i USA, og kan du beskrive hvor den ligger i landet?

Jeg har spilt i to år for Briar Cliff University i Sioux City, Iowa. Det ligger ganske midt i USA. Etter sommeren skal jeg begynne på Jacksonville University, som ligger i Jacksonville, Florida. Det er helt syd på østkysten av USA.

Hvor lenge har du igjen av tiden din i USA?

Jeg har to år igjen i USA

Hva var det som gjorde at du valgte Ullern i ferien din?

Jeg hadde lyst til å spille for ett lag igjen i Norge denne sommeren, og Ullern er en klubb jeg er godt kjent med, og vet har ett veldig bra opplegg. Jeg har hatt Bix som trener tidligere, og hadde mange jeg kjente på laget, så da var Ullern det perfekte stedet å få trent og spilt kamper denne sommeren.

Hvordan har opplevelsen til nå vært i Ullern?

Opplevelsen i Ullern har vært veldig bra så langt. Det er en veldig bra treningshverdag her, og det er en spillergruppe som tar nye spillere godt imot fra start. Det har vært litt svake resultater i kampene jeg har vært med på så langt, men jeg synes gruppa har stort potensiale, og jeg er sikker på at det vil bli masse poeng i de kommende kampene.

Hva vil du trekke frem som de største forskjellene mellom fotballhverdagen i USA og Ullern?

Den største forskjellen er at i sesong i USA, så spiller jeg ofte to fulle kamper i uka. Derfor er treningene rundt ganske så rolige. Også, på laget jeg har spilt på har vi hatt en spillergruppe på ca 30 spillere, der nivåforskjellen på de beste og de dårligste er veldig stor, mens her på Ullern synes jeg at nivået på alle spillerne er bra.

OSKAR IHLEN (i midten)

Spiller for Florida Tech, som ligger like utenfor Fort Lauderdale.

Jeg har 2 sesonger igjen i USA, halvt år igjen med bachelor, så vil jeg ta master etter det.

Grunnen til at jeg valgte Ullern i ferien er at jeg spilte her som liten, og kjenner godt til trenerne og vet at det legges opp gode treningsuker, med en bra match arena.

Har vært i Ullern nå i snart 3 uker, og opplevelsen har vært god. Har trivdes på treningene, og har blitt tatt godt imot av gutta.

Den største forskjellen på fotballhverdagen i USA til Ullern er nok at du går fra å trene 7:00 på morgenen til å trene 17:00 på kvelden.

THOMAS VOLD (t.h)

Northeastern, som ligger i Boston.

Jeg har i utgangspunktet 3 år igjen av oppholdet mitt i USA.

Jeg kjente til noen spillere som jeg tidligere har spilt med i Stabæk som snakket positivt om ullern. I tillegg til at det er i nærheten av der jeg bor.

Opplevelsen så langt i Ullern har vært veldig positiv. Ekstrem fin gruppe hvor man føler seg inkludert. I tillegg til en god treningshverdag med gode trenere.

Fotballhverdagen i USA og Ullern er i utgangspunktet ganske lik. En åpenbar forskjell er jo språket i tillegg vil jeg si at det er en vesentlig forskjell på hvordan man spiller fotball. I form at det er mer spillende i Ullern og en del mer direkte i USA.

G19: Sliteseier i Drøbak

Postet av Ullern Fotball den 2. Jun 2024

Med en knalltøff kamp mot Stabæk fra torsdag i bena, var det duket for nytt blodslit når våre juniorer tok turen til Drøbak i solsteiken. Tett, tøft, varmt og VI vant :)

Å hente seg inn etter kraftprøven mot Stabæk

Vi var spent på hvor godt vi hadde gjort jobben mellom torsdagens tidlige NM kamp mot Stabæk på torsdag og ny kamp midt på dag i Interkrets. Liten tvil om at gutta hadde tatt den oppgaven på alvor, for innsatsen og energien vi la ned kan ingen klage på.

Spilleforholdene fra en vannet, strøken og helt ny Nadderudmatte, til knusktørr, veldig slitt og rett og slett elendig matte på Seiersten førte også til at vi måtte tilpasse oss vær og føreforhold. Vakker ble aldri denne kampen.

Ingen lag med særlig kontroll

Begge lag presset mye høyt og det gjør ofte at ingen får særlig kontroll på kampen, om noen så var det vi som hadde de lengre periodene der Drøbak Frogn endte lavere i banen fordi de slet seg ut i presset sitt. Men våre motstandere var også gode i å spille av vårt press til tider, og da blir det mye frem og tilbake.

Å ha kontroll er et svært objektivt tema, og i denne kampen ble det oftere mer kontrollert å søke en del lengre og oftere direkte i bakrom fra bakre rekker. Viktig del av spillet vårt at vi ikke ALLTID skal spille oss ut med korte pasninger, men at store forsvarsfeil lengre unna også må ses etter og dermed utnyttes når de oppstår. Der har vi hatt god utvikling.

Comeback-kid Ellef avgjørende på tampen

Ellef Oldevik Herstad har vært ute hele våren med tretthetsbrudd og fikk sitt comeback med knappe 20 min igjen av kampen. Friske krefter ble avgjørende i sluttfasen av denne kraftanstrengelsen og når Herstad får galoppere ned høyresiden så finner han rekkekamerat og partner in crime Danial Khoshpayam som lirker ballen forbi keeper og i mål på første stolpe. Etter dette handler alt om å ri det i land med de metoder som dommeren godtar. Det klarer vi og og kan returnere til Oslo med tre poeng og litt mer solbrent hud.

Uke 23: Fotballgolf på fredan og så frihelg

Sommerferien nærmer seg med stormskritt, siste økt før vi tar fri er søndag 7.juli og så begynner vi som kjent på igjen mandag 29.juli. Men før det skal vi både spille litt fotball og golf. I forhold til fotballgolfen fredag på Lier, så må dere inn på FB siden vår og melde inn hvilke pizza dere vil ha to eller tre stk sammen.

Nye ansvarsområder på utstyr rett rundt hjørnet.

Man 3.juni

Kl.18.00 - Trening. Innhold: Her blir det veldig ut fra antallet som skal hit og dit. De som skal på B - kamp i morgen har fri (om en var på IK kamp Søn), de som spilte mye søn restituere og øvrige trener som normalt småbanespill. Ferdige kl.19.30.

* Styrke ben kan gjennomføres om en IKKE er i B tropp tirsdag.

Tirs 4.juni

Kl.20.15 - MSB vs Carl Berner på Rommensletta.

Ons 5.juni

Kl.17.00 - Trening. Innhold: Oppvarming, skåre mål øvelse og spill 7v7/9v9. Ferdige kl.18.00.

Tors 6.juni

Kl.20.15 - 1.div vs Haslum på Haslum.

Kl.20.15 - IK vs Asker på Ullern.

Fre 7.juni

Kl.18.00 - Fotballgolf med J19 på Lier/Heiatoppen. Husk å melde inn hvilke pizza du/dere vil ha til etter runden er ferdig. Oppmøte på stedet senest kl.17.45. 150kr for de som IKKE har fylt 18 år og 200kr for de som har fylt 18. VIPS til nr 97119

Lør og søn

Uke 23 - Hjemme mot Kjelsås og borte mot Sprint-Jeløy🤩

Postet av Ullern Fotball den 1. Jun 2024

Uke 23

Det lover godt når vi får en så god økt på søndag formiddag! Litt endringer i baner og treningstider denne uka, så les ukeplanen nøye. Gjør som Yousef og meld meg om du finner noen feil😉

Onsdag

• Kamp hjemme for lag 2 mot Kjelsås, 18:45. Oppmøte senest 17:50. Tropp: kommer på FB!
  • Trening TG1 (for de som ikke er i tropp), 20:30 (20:15) på 7'er-banen. Ca. 75 min. Innhold på Facebook-siden.

Torsdag

Fredag

• Trening TG1, 16:00 (15:45) på CC. Ca. 90 min. Innhold på Facebook-siden.

Lørdag

• Dommere på CC Vest Cup - oppsett kommer!

Søndag

• Kamp borte for lag 1 mot Sprint-Jeløy, 14:00 (Orkerødgata 60, 1511 MOSS). Oppmøte senest 13:05. Tropp: kommer på FB!