Forrige uke bød på både treningskamper, gode treningsøkter, snømannskonkurranse og snømåking. Forhåpentligvis slipper vi snart å måtte ta hensyn til snø og brøytemaskiner, men vi klarer heldigvis – med disse karene – å ha gode økter uansett. Synes det særlig var gøy å se guttene samarbeide slik de gjorde, på tvers av gruppene, da de måtte ut i snømannskonkurransen 😊 Kanskje det blir gjentakelse neste vinter?

Denne uka blir «ei stille uke», det vil si uten kamp til helga. Så da vil jeg på det sterkeste oppfordre til fjellturer og familiehelg denne helga her!

Vi har også fått vite hvem vi møter i sesongen som kommer. Det ble publisert på Facebook-gruppen vår på onsdag, om noen er nysgjerrige på sånt. Fullstendig kampoppsett med datoer og det hele kommer senest 22. mars, har jeg fått beskjed om. Dere foreldre vil få terminlisten så snart jeg får den!

Husk basistrening på mandag, gutter!

Ukens tema:

Høyt press og spill mot høyt press

Utstyrsansvarlige (til og med utgangen av januar):

TG1:

Kristian tar ut vester og kjegler før treningen. Pass på å ta med minst to farger av vester (8 av hver farge) og nok kjegler (20-25 stykker). Legg utstyret der det ser ut som vi skal være.

Mathias og Peder tar med et ballnett med hvite baller ut (minst 15 stykker). Sørg for at det er nok luft i ballene, og pump dem opp hvis det ikke er det! Legg ballnettet der det ser ut som vi skal være.

Henrik tar med vestene og kjeglene inn etter treningen. Vestene skal legges tilbake på hanken og ikke legges på gulvet i bua. Kjeglene sorteres etter farge.

Martin Ø og Sebby tar med ballnettet inn i ballboden etter trening.

_____________________________________________________________________________

TG2:

Martin FH tar ut vester og kjegler før treningen. Pass på å ta med minst to farger av vester (8 av hver farge) og nok kjegler (20-25 stykker). Legg utstyret der det ser ut som vi skal være.

Magnus M og Phillip TM tar med et ballnett med hvite baller ut (minst 15 stykker). Sørg for at det er nok luft i ballene, og pump dem opp hvis det ikke er det! Legg ballnettet der det ser ut som vi skal være.

Kristoffer tar med vestene og kjeglene inn etter treningen. Vestene skal legges tilbake på hanken og ikke legges på gulvet i bua. Kjeglene sorteres etter farge.

Daniel M og Benjamin tar med ballnettet inn i ballboden etter trening.

_____________________________________________________________________________

TG3:

Aksel tar ut vester og kjegler før treningen. Pass på å ta med minst to farger av vester (8 av hver farge) og nok kjegler (20-25 stykker). Legg utstyret der det ser ut som vi skal være.

Iver G og Isac MH tar med et ballnett med hvite baller ut (minst 15 stykker). Sørg for at det er nok luft i ballene, og pump dem opp hvis det ikke er det! Legg ballnettet der det ser ut som vi skal være.

Anund tar med vestene og kjeglene inn etter treningen. Vestene skal legges tilbake på hanken og ikke legges på gulvet i bua. Kjeglene sorteres etter farge.

Niels-Henrik tar med ballnettet inn i ballboden etter trening.

Mandag

KL. 15:00-16:30. Trening, satsningsgruppene:

·        Firkanter

·        Possession / pasningsøvelse

·        Spill på så stor bane som mulig for TG1, spill på liten bane for TG2.

KL. 16:30-18:00. Trening, breddegruppen:

·        Firkanter

·        2v2

·        Spill

·        Konkurranse

KL. 19:00-19:45. Basistrening TG1 og TG2. Husk innesko!

Tirsdag

Egentrening/fri

Onsdag

KL.14:45-16:15. Trening satsningsgruppene. Breddegruppen starter 15:00!

·        Oppvarming med ball / 1v1

·        Fotballsprinter

·        Spill

Torsdag

Egentrening/fri

Fredag

KL. 15:00-16:30.

·        Ballmestring

·        1v1/2v2

·        Spill på liten bane (3v3/4v4)

·        Konkurranse

Lørdag

Egentrening/fri

Søndag

Egentrening/fri

Utskrift