Uke 47 blir faktisk kullets første kampuke, da vi har akademiseriekamper mot Ready på søndag. For mange er dette også de første kampene på 9-er. Dette blir svært gøy! Sørg for at kampene blir prioritert og at man melder forfall i god tid hvis det er umulig å komme. Troppene kommer straks under søndagen i ukeplanen. Hvis det blir endringer i troppene skal spillerne få beskjed om det. Det bringer meg til neste punkt på agendaen …

Begynner å få på plass de aller fleste av spillernes telefonnummer nå. En del spillere begynner å bli skikkelig flinke til å varsle, og gjør det gjerne en uke i forveien. Knallbra! Viktig at alt meldes skriftlig på denne måten, for muntlige beskjeder glemmer jeg fort! Når man sender meg melding kan det hende at jeg glemmer å svare, for nå får jeg en del tekstmeldinger per dag, men fortvil ikke: Jeg ser dem alltid! Det mangler noen nummer fra dem som har trent med Stian til nå, så de må passe på å sende meg en melding så fort som mulig. De som trener med Stian kan også sende han ei melding (tlf. 90184244) i samme slengen.

Kommende uke er det også et sosialt arrangement i regi av sosialkomiteen vår. Vi skal dra til Intility Arena for å se på Felix Myhre og Vålerenga mot Ranheim (personlig veldig fornøyd med motstanderen der!), samt være med på den sosiale tilstelningen før kampen. Info finner du under arrangement-siden som komiteen har opprettet på Facebook! Sørg for å meld på poden i god tid, og det gjør dere via Facebook.

Merk ellers at mandagstreningen er 15:00 og at satsningsgruppene har basistrening i Lysejordet skoles gymsal senere på kvelden. Der deler vi satsningsgruppen i to slik at vi trener etter hverandre og sørger for at vi har nok plass til alle i gymsalen.

Vi har også fått noe sykdom denne uka, så jeg vil minne alle om å kle seg godt til hver eneste treningsøkt, slik at vi slipper flere forfall som kan unngås. Ta på heller for mye klær enn for lite og kle av deg hvis det skulle være altfor varmt. Når det blir et par minusgrader er det et krav om lue, buff/hals og hansker. Superundertøy anbefales også! Og for all del: Bare drikk av egen drikkeflaske!

Ellers vil jeg ta selvkritikk for en sen avslutning på ekstratreningen på tirsdag. Jeg innser at det ikke er disse senøktene jeg skal drøye ut, og at vi bør avslutte alle slike økter senest 20:30. Burde også varslet på Facebook om at TG3-gruppen trente på Hulleberg på onsdag. Forhåpentligvis er dette nå lært og det samme skjer ikke igjen.

Til sist må jeg si det er veldig gøy å høre tilbakemeldinger på at breddegruppen fungerer såpass bra til nå! Det ønsker vi selvsagt å vedlikeholde 😊

Ukens tema:

Lavt press og spill mot etablert forsvar.

Utstyrsansvarlige:

Vi fortsetter å samarbeide vi, alle mann. Det har gått såpass bra til nå, at vi kjører samme opplegg en uke til.  

Mandag

KL. 15:00-16:30. Trening satsningsgrupper og breddegruppe (alle)

·        Firkanter

·        Possession / pasningsøvelse

·        Spill på så stor bane som mulig.

·        Basistrening

NB: Ikke basistrening på Lysejordet gymsal!

Tirsdag

Egentrening/fri

Onsdag

KL.14:45-16:15 (NB: Endret tidspunkt!) Trening satsningsgruppene. Breddegruppen starter 15:00, men har samme øktinnhold!

·        Oppvarming med ball / ballmestring

·        Fotballsprinter

·        Spill

*Denne treningen for breddegruppen er som en «ekstraøkt» for dem som vil trene to ganger i uka, og går sammen med G08.

Torsdag

Egentrening/fri

Fredag

KL. 15:00-16:30.

·        Oppvarming med ball / ballmestring

·        1v1/2v2

·        Spill på liten bane (3v3/4v4)

·        Konkurranse

Lørdag

Vålerenga – Ranheim, Intility Arena. Kampstart 18:00, men vi møtes tidligere i fanzone. Tidspunkt kommer. Info om arrangementet finner du på vår Facebook-side, og her: http://www.vif-fotball.no/nyheter/dnb-barnetilbud-vif-ranheim-2018?fbclid=IwAR3XOp7eBh7tc9T1sypHtURSHjqb2doPAwyK-rAYL9gHko8DneBx_vCV9yo

Pga. få billetter må man melde seg på så raskt som mulig.

Søndag

Akademseriekamper for satsningsgruppene. Hjemme mot Ready. Kampene begynner 17:30 på Ullern CC Vest Arena. Begge lag spiller kl. 17:30. Oppmøte senest kl. 16:45. 

Ullern 1 vs. Ready 1. Kamptropp: Jone N, Peder N, Sebastian T,Trym N, Kristian, Magnus M, Magnus D, Nico FB, Elias R, Henrik, Gaaserud, Max, Sher J/Mathias (begge spiller én omgang for lag 1, og én omgang for lag 2), Markus, Albert, (Samuel W og Martin Ø)

Ullern 2 vs. Ready 2. Kamptropp: Phillip TM, Johannes TJ, Lars LE, Benjamin B, Viktor L, Herman HL, Alexander L, Cornelius G, Leon A Ø, Mikkel K, Daniel M, Sondre V, Kasper S, Sher J/Mathias, Filip RH, Martin FH, Peder T, Kristoffer VJ, Iver S

 

Utskrift