Hei, alle sammen! Nå som det bare er dager til vi sparker i gang 2019-sesongen for Ullern G2007 – guttenes første sesong som ungdomskull – tenker vi det er greit å gi ut litt informasjon om hva som er nytt og hva som gjelder fra mandag 5. november. Med overgangen til ungdomsfotballen kommer en del endringer, og det er viktig at dere, både spillere og foreldre, derfor setter dere inn i dem før vi starter opp. Dette for å unngå misforståelser og for gjøre tilbudet best mulig, noe vi alle ønsker og noe vi alle må samarbeide om 😊

TRENINGSGRUPPER

Vi deler i hovedsak kullet inn i to grupper, en satsningsgruppe og en breddegruppe (også kalt TG3). Spillerens valg av gruppe må bygge på hva en selv ønsker med fotballen. Hvis man ønsker å spille mye fotball (3-4 ganger i uka) og har klare ambisjoner om å bli en bedre fotballspiller, vil vi anbefale satsningstilbudet vårt. Hvis en bare ønsker å spille fotball for moro skyld, og ikke har lyst til å trene fullt så mye (1-2 ganger i uka), anbefaler vi breddetilbudet vårt. Det er selvsagt mulig for spillerne å bytte gruppe etter hvert, om en ser at tilbudet en begynte på ikke samsvarer med ens ønsker med fotballen. Ta kontakt med Anders, så skal vi finne en løsning. Det samme gjelder om spilleren eller dere er usikker på hvilket tilbud vedkommende bør velge. Om det er slik at spilleren har lyst til å være med i et satsningstilbud, men har andre aktiviteter (ski, bandy, basket, tennis, etc.) som forhindrer fullstendig deltakelse på fotballtreningene, anbefaler vi spilleren likevel å velge satsningstilbudet. Tidlig dialog med trenerne så går dette helt i orden. I slike tilfeller er det ikke treningsoppmøtet som avgjør hvilket av satsningstilbudene (se nedenfor) spilleren er med i, heller.

Satsningstilbudet vårt vil bestå av to grupper, differensiert for å gi et best mulig treningsutbytte for hver enkelt spiller. Disse gruppene vil kalles TG1 og TG2. Inndelingen i disse gruppene vil i starten være fleksibel med flere utskiftninger frem og tilbake, før vi deler oss inn i mer faste grupper når vi nærmer oss jul. Her er det viktig å poengtere at man aldri blir fastlåst til en gruppe, men kan bli flyttet både opp og ned hvis vi trenerne mener det er det beste for spillerens utvikling og/eller trivsel. Det vil også bli opprettet en gruppe kalt «midtsjiktet», som vil bestå av et par spillere som både trener med TG1 og TG2 for en viss periode.

For å velge bredde eller sats holder det at dere hjemme og spilleren er enige om hvilket tilbud han skal gå på, og at spilleren vet hvilket tilbud han er med på og hvilken gruppe han skal gå til når vi nå starter opp (vi hjelper selvsagt til med inndelingen her i starten).

Prisen for de ulike tilbudene finner du her: https://ullern.no/index.php/praktisk-info-fotball/hva-koster-det

LAG

Vi skal ha med fire lag i seriesystemet, ett på hvert nivå (1, 2, 3 og 4). Hvem som spiller hvor vil dere få info om etter hvert. Laguttak vil bestandig finne sted i ukeplanen, både til seriekamper, cuper og treningskamper.

TRENINGER

Vi tar utgangspunkt i tre treninger i uka for satsningsspillerne våre (mandag, onsdag og fredag), og 1-2 treninger i uka for de som velger breddetilbudet (mandag + evt. onsdag). På mandager varierer treningstidene mellom oddetallsuker og partallsuker pga. banekapasitet, og i oddetallsukene trener satsningsgruppen to ganger på mandagen med en basisøkt senere på kvelden.

Da treningene som oftest starter så tidlig som 15:00, forstår vi at det kan være vanskelig å rekke oppmøte om skolen slutter sent. Vi ber derfor om at dere tidlig sier ifra om det gjelder deres sønn, slik at vi vet hvem vi kan forvente når til hver eneste økt. Ellers forventes det at spillerne møter opp tidsnok, det vil si klar med leggbeskytter teipet på og skolissene knytt før treningen starter. Om dette ikke overholdes, kan man ikke trene.

Hvis man ikke kan møte på trening, skal man etterstrebe å melde forfall før kl. 12:00 samme dag som treningen til treneren man har på sin gruppe. Vi ønsker veldig gjerne at spillerne, om de har mobiltelefon, gjør dette selv! Da sender man en tekstmelding/ringer treneren og sier ifra. Vi skjønner at dette ved enkelte tilfeller er nærmest umulig (f.eks. blitt syk ila. skoledagen), men ber likevel om at man forsøker å holde seg til denne regelen i aller høyeste grad.

Det er også ønskelig at vi etter hvert får opprettet en felles informasjonskanal mellom oss og spillerne, som f.eks. en (Facebook) Messenger-gruppe eller lignende. Dette kommer vi tilbake til.

Treningstider for G07 f.o.m. 5. november:

Mandager
Partallsuker (f.eks. uke 46, 48, 50 etc.)
16:30-18:00 på Ullern CC Vest Arena for TG1, TG2 og TG3

Oddetallsuker (f.eks. uke 47, 49 etc.)
15:00-16:30 på Ullern CC Vest Arena for TG1, TG2 og TG3 + basistrening i gymsalen på Lysejordet skole 19:00-20:30 for TG1 og TG2. Ikke basistrening mandag 5. november, begynner i uke 47 med det.

Om det er noen som bare kan trene 15:00-16:30 eller 16:30-18:00, kan det ordnes ved at en trener med G08 som har motsatt syklus. Ta kontakt hvis det er tilfellet.

NB: Det er mandager som er hovedøkten for breddegruppen (TG3). De som ønsker å trene mer enn én gang i uka, kan også møte på onsdager.

Onsdager
15:00-16:30 på Ullern CC Vest Arena for TG1, TG2 og TG3. NB: For TG3 er dette den økten i uken for dem som har lyst til å trene en ekstra gang, og økten blir kjørt sammen med 08-erne.

Fredager
15:00-16:30 på Ullern CC Vest Arena for TG1 og TG2
(Spesifikk keepertrening 15:00-ca. 15:45)

UTSTYRSANSVAR

Nå som vi driver med ungdomsfotball har vi en forventning om at spillerne gradvis tar mer og mer ansvar, og vi begynner etter hvert med at de får ansvar for utstyret vi bruker på trening. Enkelte kommer til å få ansvar for ballene, andre for vestene, og noen for kjeglene. Hver eneste ball, kjegle og vest skal vi ta vare på. Det blir vårt utstyr, og da må vi ta ansvar for det. Ballene skal pumpes før økta og telles. Alt skal tas med ut før økta starter. Etter økta skal like mange baller inn igjen, og nettet legges i buret vårt (som låses!). Det samme skal kjegler og vester.

Vi vil rullere på utstyrsansvaret etter visse perioder.

UKEPLANER

Her, på denne nettsiden, vil Anders og Magne legge ut ukeplan for kommende uke, og den skal komme før uka starter. Der vil dere finne treningstidene (selv om de er faste), info om kamper og laguttak, hvem som har ansvar for utstyret og mye mer. Vi kommer også til å skrive innholdet i øktene, og det gjør vi første og fremst for spillernes skyld; ved å se hva vi skal trene på, er det enklere for dem å forberede seg mentalt til treningen og sette seg klare fokusområder for hva de skal øve på personlig. Derfor er det helt avgjørende at også spillerne jevnlig går inn på denne siden for å sjekke ukeplanen!

MÅNEDENS SPILLER

Hver måned vil vi kåre månedens spiller for TG1, TG2 og TG3 (altså 3 hver måned). Denne utmerkelsen baserer seg først og fremst på innsatsen og holdningene spilleren har vist i løpet av måneden, men også personlig fremgang og sportslige prestasjoner på trening og i kamp. Vi publiserer bilde av måndedens spillere på Facebook-gruppen vår (Ullern G2007).

BEKLEDNING

En forutsetning for et profesjonelt opplegg er at ting ser og føles profesjonelt ut. Derfor ønsker vi at alle spillerne trener i Ullern-tøy hver eneste trening. Fra og med 1. januar forventes dette av spillerne. Det vil si rød* Ullern-t-skjorte, -genser eller -jakke for utespillerne, rød Ullern-shorts, sort Ullern-bukse, sorte hansker (helst Nike), sort buff/hals (gjerne Ullern sin) og sort lue (helst Nike). Sorte Ullern-jakker er også lov. Nå som gradestokken nærmer seg minus skal spillerne møte i lue, hals/buff og hansker og gjerne en jakke, slik at vi gjør alt vi kan for å holde oss friske så mye som mulig. Heller ha på for mange plagg og kle av deg underveis i økta!

*Keeperne i klubben bruker blå klær (sokker, genser, t-skjorte, shorts).

INFO OM KAMPER, FERIER, CUPER ETC.

Informasjon om treningskamper, akademikamper, ferier, sosiale sammenkomster, treningssamlinger, cuper og lignende vil dere finne informasjon om i vår aktivitetsplan til venstre. Den skal oppdateres jevnlig.

 

P.S.: TG3-trener(e) vil være på plass ila. kort tid!

Hvis det er noen spørsmål til opplegget, kontakt årgangsansvarlig, Anders Johansson, på 905 07 691 eller via Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Vi i trenerteamet gleder oss enormt. Vi ses! Heia Ullern!

Utskrift

Default Image

Uke 14 - Seriestart!

Anders Johansson
Takk for innsatsen i Larvik, både små og store! Nå ser vi frem mot ei ny uke med masse…
437
Default Image

Info Larvik cup

Anders Johansson
Hei! Her kommer det som antakelig er den viktigste infoen før vi reiser nedover til…
296
Default Image

Uke 13 - Larvik cup!

Anders Johansson
Da var det endelig tid for cup, gutter! Lørdag reiser vi ned til Larvik for et av vårens…
422
Default Image

Uke 12 - Taco og akademiserierunde

Anders Johansson
Det er to spesielt viktige ting å få med seg denne uka: Taco etter trening på mandag, og…
506
Default Image

Uke 11 - helgefri

Anders Johansson
Forrige uke bød på både treningskamper, gode treningsøkter, snømannskonkurranse og…
309
Default Image

Uke 10 - Treningskamper i Valhall

Anders Johansson
Vi legger tilbake en fin måned med trening og ser frem mot en forhåpentligvis like fin…
568
Default Image

Uke 9 - match igjen!

Anders Johansson
På’n igjen! Håper dere alle har fått ladet batteriene og gleder dere til å trene igjen 😊…
496
Default Image

Uke 7 - siste treningsuke før vinterferie!

Anders Johansson
Etter en lang periode med kamper hver helg vil jeg benytte anledningen til å takke dere…
369
Default Image

Uke 6 – akademiseriekamp og nye utstyrsansvarlige

Anders Johansson
Da gjør vi klart for den siste helgen på rad med kamper for satsning. Som jeg tidligere…
463
Default Image

Uke 5 – ny trener på bredde + treningskamper for sats

Anders Johansson
Da legge vi bak oss ei fin uke med gode treninger, fine kamper og et hyggelig sosialt…
633
Default Image

Uke 4 - kveldsmat og treningskamp

Anders Johansson
Også denne uken kjører vi på med kamp for alle tre satsningslagene, og vi møter nå en…
457
Default Image

Uke 3 - akademiseriekamper og basisøkt

Anders Johansson
Årets tredje uke byr også på kamper for alle tre satsningslagene, mot BVH i…
523
Default Image

Nyheter

Super User
2970
Default Image

Uke 2 - Treningskamp i Valhall

Anders Johansson
Uke 2 – treningskamp i Valhall Da var vi omsider klare for vanlige treningsuker igjen.…
367
Default Image

Uke 51 - årets siste treningsuke

Anders Johansson
Årets siste ukeplan. Mye viktig info her også – selvfølgelig 😉 Den største nyheten er vel…
499
Default Image

Uke 50 - akademiseriekamper og juleavslutning

Anders Johansson
Årets nest siste treningsuke står for tur. Den byr på særlig to viktige aktiviteter som…
529
Default Image

Uke 49 - vanlig treningsuke

Anders Johansson
Etter to uker med kamper følger nå en normal treningsuke. Merk at det er første…
391
Default Image

Uke 48 - Bortekamp for lag 2

Anders Johansson
Vi legger bak oss en morsom uke med både Vålerenga-kamp og kamper for vår egen del, og…
429
Default Image

Uke 47 - Vålerenga-kamp og akademiseriekamper!

Anders Johansson
Uke 47 blir faktisk kullets første kampuke, da vi har akademiseriekamper mot Ready på…
545
Default Image

Uke 46

Anders Johansson
Første uke er vel overstått, og vi som trenere sier oss fornøyde med oppstarten. Det…
384
Default Image

Uke 2 - Treningskamp i Vallhall

Super User
Uke 2 – treningskamp i Valhall Da var vi omsider klare for vanlige treningsuker igjen.…
1215
Default Image

Uke 45

Anders Johansson
Da går vi inn i den første uken som et eget Ullern-kull, noe som blir skikkelig stas! En…
384
Default Image

Kontakter

Anders Johansson
Årgangsansvarlig og trener TG1 Anders Romsøy Johansson Tlf.: 905 07 691 E-post:…
657
Default Image

Aktivitetsplan 2019

Anders Johansson
Under følger en grov plan for sesongen 2019. Mer detaljert info om kamper, samlinger,…
1486
Default Image

Generell info, oppstart G2007

Anders Romsøy Johansson
581