Under følger en grov plan for sesongen 2019. Mer detaljert info om kamper, samlinger, cuper med mer vil dere finne i ukeplanen eller i egne infoskriv. Vennligst se over de datoene som nå ligger i aktivitetsplanen, og si ifra til oss så tidlig som mulig om det er noen datoer som krasjer med andre aktiviteter for deres spiller. 

Treningsuke: Se ukeplan for oppdaterte treningstider, men vi tar utgangspunkt i at TG1 og TG2 trener mandag, onsdag og fredag. TG3 har trening mandag, men også tilbud om å trene sammen med G08 TG3 på onsdager. Endringer kan og vil forekomme. Følg med på ukeplanen + Facebook-gruppen vår.

Hovedaktiviteter for TG1 & TG2

Treningskamper/akademiligakamper

10. mars: Treningskamp i Valhall Arena mot ØHIL.

24. mars: Hjemme mot Holmen (akademiligarunde)

6. april: Borte mot Stabæk (lag 1 og lag 3)

Cuper

Larvik cup 2019: 30. mars - 31. mars. Mer info kommer!

Skara sommarland cup 2019: Fra torsdag 1. august til søndag 4. august. Mer info kommer!

Ready cup: 31.aug.-1.sept.

Holmen  akademicup: 13.-15.sept.

Ullern CC Vest Cup: 26. mai

 NB: Her vil det komme flere cuper etter hvert, av typen helgecuper og lignende. Dere vil da bli oppdatert. 

Samlinger

G2007 Summer camp 2019. Uke 32 og uke 33 (5.-18. august) vil vi ha en treningssamling på Ullern hvor vi skal både trene sammen, gjøre sosiale aktiviteter og få faglige innspill fra ressurspersoner i klubben. Obligatorisk for satsningsspillerne å delta på disse treningsøktene (dette er da inkludert i treningsavgiftene), men det er frivillig å melde seg på det ekstra opplegget da det vil påløpe en kostnad. 

Alle med sats forventes å være på 3 treninger denne uka. Si fra raskt til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. dersom du allerede hadde booket planer før foreldremøtet i høst, eller ferieavvikling gjør det svært vanskelig å få til dette. I tillegg til treningene vil det også være mulig å melde seg på et ekstra opplegg med en ekstra kostnad tilknyttet. Her vil det være et variert program med utflukter av både "faglig" og sosial karakter, og ekstra opplegg på Ullernbanen med faglig påfyll fra ressurser i klubben. Spillerne som har valgt breddeopplegget vårt kan også melde seg på her, og innbetalingen er da en forutsetning også for treningsdeltagelsen. Totalt vil det være aktivitet ca 10-14 hver dag. Noen dager lenger, men aldri utenfor tidsrom 9-16. Skisserte aktiviteter disse ukene utover treninger:
- Sykkelturer med bading, grilling, konkurranser, fotballtennis, osv
- Trening og foredrag/intervju med Felix Horn Myhre (ex Ullern, nå VIF)
- Besøk på VIF-trening
- Foredrag/work-shops knyttet til kosthold, restitusjon, skadeforebygging, mental trening. Fagpersoner på områdene trekkes inn.
Værmeldingen vil påvirke hvilke dager vi legger opp hva!
Du kan allerede melde deg på ved å bli medlem HER.

 Fotballskoler

Akademiets fotballskole, mandag 30. september - onsdag 2. oktober. Frivillig deltakelse. 

Hovedaktiviteter for TG3

Både kamper og cuper vil avtales mellom trenere og spillergruppen etter at TG3 kommer i gang med treningene. Antallet kamper og cuper vil avhenge av størrelsen på gruppen og spillernes ambisjonsnivå. Vi drar gjerne på flere cuper med TG3 ila. året :-)

Ferieoversikt TG1 og TG2

Påskeferie: Siste trening obligatoriske trening fredag 12 april, og siste frivillige trening onsdag morgen 17. april. Første obligatoriske trening etter ferien mandag 22. april.

Sommerferie: Fra og med uke 26 frem til Skara cup (siste obligatoriske trening før fredag 21. juni). Frivillige treninger fra og med 29. juli frem til Skara cup.

Høstferie: Siste trening fredag ettermiddag 27. september og første trening etter ferien mandag 7. oktober. Legger opp til frivillige treninger. 

Vinterferie: Siste trening før ferie fredag 15. februar og første trening etter ferie mandag 25. februar.  

Juleferie: Siste trening torsdag 20. desember og første trening onsdag 2. januar.

Ferieoversikt TG3

TG3 følger skoleruta og har treningsfri når de har skolefri,

Juleferie: Siste trening onsdag 19. desember og første trening onsdag 2. januar.

Så er det naturligvis sånn at det for enkelte er vanskelig eller umulig å følge dette av ulike grunner. Tidlig dialog så ordner det seg. 

Endringer kan forekomme underveis og oppdateres på siden der aktivitetsplanen ligger fast. 

 

Utskrift