vafler

Likte du vaflene i Ørakerhallen?  Karins vafler er et begrep i Ørakerhallen, etter at Karin Heltne gjennom mange år sto for all laging av titalls liter røre hver lørdag.  Vaffeloppskriften hennes består og de "berømte Ørakervaflene" er et av våre varemerker og et godt minne over en stor ildsjel i Ullern. Her er oppskriften!

4 egg
250 g farin
1 kg mel
2 l melk
250 g smeltet margarin
kardemomme
kanel

Pisk eggedosis, sikt melet i, spe med melken og rør til en glatt, klumpefri røre.
Ha i smeltet margarin og smak til med kardemomme og kanel.

Lag gjerne røra kvelden før bruk eller la den stå og svelle minst 30 min.

Porsjonen krever mixer m/stor bolle - og da har du vafler til mange!

Fyll gjerne vaffelrøren på tomme melkekartonger - enkelt å helle fra og oppbevare i kjøleskap.

 

Lykke til.

Utskrift