Ullern dro til Rättvik for å delta i Leksands Sparbank cup som er seniorturnering flere svenske, finske og norske lag bruker som ett viktig ledd i sesongoppkjøringen. Ullern havnet i gruppe med svenske Åby/Tjureda, finske WP35 og Mjøndalen.

Det åpnet ikke så bra, med 8-0 tap over Åby/Tjureda fredag kveld. Men om noe, så kan det virke som dette var en god lærepenge for gutta som fulgte opp med 6-2 seier over WP35 senere  samme kveld. Våre mål ble scort av Christoffer Carlstrõm, Anders Siewert, Mikkel Hæger, Didrik Strømme, Georg Helle (jr) og Henrik Brune. 

Lørdag var det duket for norsk motstand. Mjøndalen skulle få unngå og en tett, jevnspilt kamp endte tilslutt 1-0 til oss. Mål ved Christoffer Carlström. Senere samme kveld møtte vi tapende NM finalist Solberg til nok en tett kamp. Den endte med 2-2 etter full tid, men i den påfølgende straffekonken var vi hakket vassere. Våre mål ble scoret av Didrik Strømme og Mikkel Hæger. Seier her gav oss retten til å kjempe om 5 plassen.

I den kampen møtte vi igjen WP35 som nok en gang ble for små for Ullerns gutter. 4-1 seier ble det denne gang og vi går ut av turneringen plassert som det beste norske laget. Det var i alt 12 deltakende lag. I siste kamp ble våre mål scoret av Christoffer Carlström x 2, Nico Schau og Jonathan Saraby. 

 

Utskrift