A-laget og Jr. har hatt sine første økter etter sommerferien denne uken, og i den forbindelse har vi tatt en kjapp prat med hovedtrener Lars Christian Sveen om status og veien videre mot sesongstart. 

 

Første uke med trening etter sommerferien er gjennomført, hvordan ser gutta ut?

Jo gutta ser pigge ut, mange som kjenner på at motivasjonen bygger seg opp og at man er gira på å komme ordentlig igang. Vi har fortsatt noen på ferie denne uka, men bør være så å si alle neste uke.  

Hvordan ser stallen ut for øyeblikket?

Stallen ser bra ut! Vi har dessverre mistet noen fra i fjor, men vi har fått inn flere nye spennende navn så troppener vi fornøyd med! Vi håper å ende på et par senior spillere mer en i fjor så vi får litt mer bredde og konkurranse om plassene. Så det er bra!

Det er mange som ønsker å se Ullern spille NM-finale i Mars, er det realistisk?

NM finale er vel realistisk når vi har vært i toppen nå i to-tre år. Vi må være villige og tørre å ta siste steget. Legge ned det som kreves for å spille finale. Er vi interessert i det, så det er absolutt mulig å spille finale på Frogner. Det er noe vi ønsker, og jobber for! 

I korte trekk, hvordan ser resten av sesongoppkjøringen ut?

Nå er det fullt kjør med treninger fremover, både ishall og barmark. Så reiser vi to helger til Sverige, i august og september for treningsleir og kamper. Deretter skal vi til Rättvik i midten av oktober. Så blir det nok ett par treningskamper hjemme før sesongstart i begynnelsen av november. Vi skal jobbe godt i tiden fremover mot ny sesong, og håper at vi klarer å ta nye poeng fra november av. 

 

Vi takker Lars Christian for praten og ønsker han samt resten av gjengen lykke til videre med sesongoppkjøringen!

 

Utskrift