Stabæk - Ullern  14-1 (4-0)

Stabæk tok tidlig ledelsen og puttet på jevnt og trutt gjennom første omgang. Etter to jevne kamper var det full utelling for Stabæk. Det var nok mange av spillerne som mistet troa når 2. omgang starter med å få noen raske mål midt i fleisen. Nå kommer det en velfortjent ferie for spillergruppen. 

Vi benytter anledningen til å takke alle som har støttet laget gjennom sesongen, vi sees til neste år!

 

Ullern - Stabæk 2-3 (0-2)  KAMP II

I kamp nummer to ga vi Stabæk fullverdig motsand hjemme på Ullernbanen. Dessverre var det ikke nok, og vi må nok en gang se seieren glippe ved at vi slipper inn dødballer.

Etter drøye 30 minutter har Stabæk en 0-2 ledelse som de øker til 0-3 rett etter hvilen. Ullern våkner etterhvert og klarer å omsette sjansene sine til til mål, men vi klarer dessverre ikke å score mer enn 2 mål. Sluttspurten kommer for sent. Det positive er at forskjellene mellom lagene er små, og mindre enn de har vært ved tidligere møter. Det betyr at vi fortsatt har gode sjanser inn i neste kamp som spilles på Plassen fredag 2/3 kl. 1900. 

 

Stabæk - Ullern 5-5 (0-3) 6-5 e.e.o KAMP I

Det var en skikkelig thriller som utspilte seg på Plassen i går kveld. Et Ullernlag som gikk rett i strupen på favorittene fra Stabæk. Etter elve minutter sto det 0-3, en ledelse som gjorde at flere av oss Ullerntilhengere gned oss i øynene. En ledlese som også sto seg til pause. Første omgang var bra av Ullern, men det koster krefter å stå i mot et Stabæk-lag som holder mye ball og presser på.

Andre omgang blir en tyngre affære, og det er Stabæk som kommer best i gang. Dommer Førde idømmer straffe etter at Ullerns keeper, som spilte en fantastisk kamp, feller en Stabæk spiller. Straffen blir omsatt til mål og det står 1-3 på plassen. Stabæk har mye ball og det er slitsomt å jage, men mot spilletsgang øker Ullern til 1-4. DEt ser plutselig lyst ut igjen. Men det varer dessverre ikke så lenge. Etter 60 spilte minutter får vertene nok en straffe, som de scorer på. Ullern kjemper iherdig for å holde Stabæk vekk fra farlig sone, men lykkes ikke helt og ett mål til gjør ledelsen enda mindre. Nok en gang scorer Ullern og har en tomålsledelse. Den ledelsen holder vi til det 84 minutt. Da får Stabæk en redusering. Vi leder kampen i 88 minutter og det er mange som tror at vi kan gå hjem med seier, men dessverre får Stabæk en utligning i det 88 minutt. Kampen går til ekstraomganger som Stabæk vinner. 

Det vi får ut av kampen er at her er det muligheter! Vi sees til neste oppgjør onsdag kl. 19 på Ullernbanen 

Utskrift