Ready - Ullern 2-2 (2-1)

Det har blitt jevne kamper og høy temperatur under de siste oppgjørene mot Ready. Sist kamp endte uavgjort etter en thriller av en kamp. Vi har hatt bra vind i seillene den siste tiden, og har blant annet scoret 30 (!) mål de to siste kampene. Ready måtte vinne for å krype forbi Ullern på tabellen, og Ullern på sin side ville puste Stabæk på 2. plass i nakken med en seier. 

Kampen åpner litt nervøst, begge lag jobber bra og er kompakte og fysiske. Nerve i kampen fra første berøring. Begge lag skaper farligheter, men Ullern får uttelling først 0-1 på cornder ved tiligere Ready spiller Gustaf Andersson. Det er alltid godt å gå opp i ledelsen, og spesielt å holde på den. Vi skulle gjerne holdt på ledelsen i mer en 2 minutter, men akk. Knappe ti minutter etterpå har Ready snudd kampen ved en fin scoring. Rett etterpå skulle vi kanskje hatt en scoring, det fikk vi ikke. Men vi får to Readyspillere utvist uten at vi klarer å utnytte det de siste minuttene før pause. 

Skiføret på Gressbanen ble veldig bra utover i andre omgang, det samme kan ikke sies om bandyforholdene. Det legger seg en del snø på banen  som betyr mye løft og mer stillestående spill. Begge lag skaper noe sjanser, men det er selveste Truls Larssen som utligner for Ullern! Ett utrolig viktig mål som sikrer oss ett meget viktig poeng!

Takk til alle ullernsupportere som møtte opp! 

Neste hjemmekamp er ikke før 11.2 kl 1800 mot Drammen. Vi sees!

Utskrift