Ullern - Stabæk 4-2 (2-2)

Det er ikke ofte man sitter igjen med poeng etter man har spilt mot Stabæk. Det har kun skjedd en gang for Ullerns A-lag siden vi rykket opp for 4 sesonger siden. Det betyr at gutta visste det kom til å bli en tøff kamp, og at ingenting skulle komme gratis. Været skulle også være med å prege kampen.

Forholdene tatt i betrakning hadde banemannskapet klart å skape en god isflate for dagens kamp. Første 30 minuttene av kampen var det mye, og godt spill, av begge lag. Det var Ullern som kom best i gang. 1-0 kom på corner ved Nicolai Pedersen etter snaue ti minutter. De neste 15 - 20 minuttene er det ingen tvil om at det er Ullern som skaper mest. Vi pådrar oss to unødvendige utvisninger, som gjør at vi mister initiativet i kampen, og Stabæk får overtaket som resulterer i en utvisning. Stabæk beholder overtaket ut 1. omgang. De skaper mest og får en 1-2 scoring som ett resultat av det. 

Trener Lars Christian sa tydligvis noen velvalgte ord i pausen, Ullern kjører på og setter umiddelbart trykk på Stabæk. Vi klarer riktig nok ikke skape de helt store farlighetene, men etter ca 10 minutter drar Gustaf Andersson til med en skudd som er limt opp i krysset fra 20 meter. Vi er likt. Det står 2-2 og regnet tiltar, det blir slått mer og mer langt. Begge lag skaper farligheter, og kampen vipper. Vi tvinger frem en corner, som blir skutt i muren. Andreas Sletta går inn i klyngen og kriger ballen inn i mål. Vi har snudd kampen! Det fortsetter å bølge frem og tilbake, men Stabæk klarer ikke å få ballen i mål. Ullern legger på til 4-2 ved Daniel Zeilon, og kampen er punktert. 

En kamp hvor gutta virkelig viste krigermentalitet, og vilje til å vinne. 

Neste kamp er bort mot Høvik 29/12 kl. 2000, og neste hjemmekamp er 5.1 mot Solberg kl. 2000.

 

 

Utskrift