Ullern - Mjøndalen 4-4 (2-1)

Søndag kveld var det duket for en viktig kamp for begge lag, da vinneren av denne kampen ville passere den andre på tabellen. Det var en spennende kamp hvor begge lagene hadde ledelsen i løpet av kampen og flere muligheter til å avgjøre. 

De første ti minuttene handler det om Ullern. Vi har mest ball, skaper mest sjanser og mest intensitet i spillet. Det belønnes i med ett mål. Etter vi scorer våkner gutta fra 3050 til livs og begynner å skape farligheter. Kampen bølger frem og tilbake og Ullern er inneffektive forann motstanderens boks. Mjøndalen får ett mål etter 20 minutter. På stillingen 1-1 bølger kampen frem og tilbake, men det er Ullern som skal gå inn til pause med en 2-1 ledelse. 

Andre omgang begynner i samme spor som første omgang slutter. Begge lag vil angripe, og begge lag misbruker store sjanser. Mjøndalen klarer å sette tre mål på relativt kort tid. 2 cornere og en retur fra keeper. Heldigvis gir ikke Ullern opp og vi klarer å krige inn to mål som redder ett poeng. Ett på corner og ett på straffe. 

Ullern hadde mulighetene til å avgjøre kampen, og det er ikke umulig vi skulle hatt en straffe på slutten av kampen. Vi børster av oss støvet og ser fremover mot neste kamp på onsdag mot Drammen på Marienlyst. Neste hjemmekamp er 2. juledag hjemme mot Stabæk. Vi venter masse folk og god stemning, så møt opp og støtt gutta til seier!

Utskrift