Ullern - Ready 2-2 (0-1)

Onsdag kveld var klart for å finne ut hvem som er "best i vest". Det er alltid nerve i oppgjørene med Ready, og vi visste at det kom til å bli en tøff kamp. Det ble i aller høyeste grad en severdig kamp med masse nerve og spoenning gjennom hele kampen.

 

Første omgang starter bra for Ullern som tidlig får to enorme muligheter til å ta ledelsen. Godt keeperspill av Readys keeper, og litt udyktighet i avslutningene gjør at det ikke blir utelling. Vanskelige isforhold er med på å sette sitt preg på kampen og begge lag får sjangser som følge av det andre lagets udyktighet. Ullernkeeper Silius bidrar med noen fantastiske redninger og holder oss inni kampen. Ullern fortsetter sjansesløseriet utover omgangen, og bommer blant annet på en straffe. Ready har også flere store muligheter, men får ikke noe mer før pause. 

Andre omgang starter der første sluttet. Det kan virke som om lagene er nervøse, og det skjer litt rare ting utpå banen. Mange unødvendige utvisninger, og slurvete spill fra begge lagene setter preg på kampen. Heldigvis har vi Nicolai Pedersen som tar affære og smeller ballen inn i nota ikke så langt ut i første omgang. Spillet fortsetter i samme stil med røft fysisk spill og en del nerve. Henrik Brune skyter Ullern opp i ledelsen 2-1! Det ser lyst ut for Ullernseier, men 15 minutter før slutt scorer Ready sitt andre. Heldigvis for Ullern brenner Ready en straffe på tampen av kampen. 

Alt i alt var det kanskje rettferdig med uavgjort resultat i denne kampen!

Målscorere Ullern: Nico Pedersen, Henrik Brune

Utskrift