Ullern - Hamar 9-2 (2-2)

Onsdag kveld tok Ullern i mot Hamar på Ullernbanen. Ullern som søndag vant over Ullevål var klar for å kjøre på videre. Hamar er ett lag vi per definisjon skal klare å slå, men man kan aldri ta noe på forskudd, og Hamar er ett lag som har pleid å selge seg dyrt.

Ullern planla å gå ut for å kontrollere kampen og være kreative i angrepene sine. Det virket bra i starten og vi går opp til 1-0 tidlig i kampen. Vi vet at Hamar er farlige på corner, men det er vanskelig å forsvare seg mot en bra skutt corner. Hamar smeller en corner knallhardt opp i taket, og utligner til 1-1. Ullern skaper flere gode sjangser iløpet av omgangen, og det var litt uventet at det neste målet vårt kommer på corner. Hamar klarer å svare på vårt mål, denne gangen også ved corner. Første omgang ebber ut i 2-2. Det er ingen tvil om at Ullern var best og at med små justeringer så kommer målene til å renne inn.

Andre omgang tilhører ene og alene Ullern. Vi legger på jevnt og trutt gjennom hele omgangen, og viser at vi klarer å score ved eteblert angrep, kontringer og lange baller. Hamar skaper veldig lite, og gjøre flere personlige feil. De får noen cornere, men det var ikke den samme preisjonen som i første omgang. Defensivt har vi god kontroll, og Silius stenger buret. Han bidrar også offensivt med ett nydelig utkast til Jonathan Saraby som blir hatrickhelt i dag. 

Mål Ullern: Saraby 3, Stockinger 2, Larssen 2, Brune 2

En overbevisende 2. omgang resulterer i 9-2 seier til Ullern. Dette gir selvtillitt inn mot den utsatte kampen mot Solberg som spilles fredag 1830 på Ullernbanen. Møt opp og støtt gutta til nye 2 poeng! 

 

Utskrift