Sarpsborg - Ullern 5-8 (2-5)

Det var god stemning på bussen som reiste fra ullern kl 0900 med hele Ullerntroppen ombord. Etter en god frokost og optimale forberedelser var det et heltent ullernlag som gikk på en flott is i Sarpsborg.

Det skulle vise seg at forberedelsene og tenningsnivået var helt rikitg. Allerede etter 20 minutter ledet vi 4-0 etter 3 mål av toppscorer Gustav Andersson og ett av Jonathan Saraby. Etter 20 minutter kommer sarpslegenden Christer Lystad på isen og introduserer seg med en redusering. Lagene scorer et mål til hver før pause, og vi går til pause på stillingen 2-5. Ullern var det klart beste laget de første 20 minuttene, men nivået faller litt de siste 25 minuttene før pause og Sarpsborg kommer mer med i kampen.

Kun tre minutter ut i andre omgang scorer Ullern ved Henrik Brune. Man skulle tro at firemålsledelse var trygt, men det viste seg at Sarsborg ikke hadde gitt opp håpet om poeng. De har en god periode og scorer tre raske mål. 5-6 står der og det er spenning i kampen. Kampen bølger litt frem og tilbake, men vi får en straffe som vi setter og skaper oss ett lite pusterom. Vi holder fint unna til det 77 minutt, da pådrar en Sarpsborgspiller seg direkte rødt kort for overfall på en ullernspiller. Det var en sentral spiller på sarp som måtte ut, og etter dette skaper ikke Sarpsborg noe å snakke om. Vi legger på ett mål til, og vinner 5-8.

Mål Ullern: Gustav Andersson 3, Henrik Brune 2, Jonathan Saraby, Christoffer Carlström, Daniel Zeilon

Utskrift