Høvik-Ullern 4-4 (2-1)

Vi visste at det kom til å bli en tøff match mot et Høvik i form, og kampen startet brutalt for oss. 1-0 på en corner som går knallhardt opp i taket fra en av Høviks Russere. Ullern henger godt med og produserer en del sjanser, men klarer ikke å få ballen i mål. I stedenfor er det Høvik som skal øke ledelsen til 2-0. Ullern skaper mer og mer, men det resulterer dessverre ikke i noe mål. Vi får sjansen på straffe, men heller ikke den vil inn. Mot slutten av omgangen får Høvik en straffe som keeper Linus redder. Takk for det!. Heldigvis reduserer Truls Larsen til 2-1 før pause.

I pausen åpnet himmelen seg ytterligere for anledningen. Det fortsatte å hølje ned i andre omgang som blir en stillingskrig. Ullern reduserer til 2-2 ved J.F Løland og er med i matchen igjen. Ullern er uten tvil det beste laget og produserer mye, men det mangler den siste punchen som kreves for å få ballen i mål. Høvik går opp til 3-2, men Ullern utligner kjapt etterpå ved Henrik Brune. Høvik er effektive og har marginene med seg. De scorer på ett fantastisk langskudd fra 25-30 meter helt oppe i taket. 4-3. Litt i mot kampbildet, men sånn er det. Heldigvis putter Brune på ett mål til før kampen er slutt. 4-4.

Kampen får en kjedelig slutt når en av Høvik sine spillere angriper Gustav Enhagen på en siste kontringsmulighet. Det blir en uoversiktlig situasjon for dommerne som mister kontrollen i kaoset som oppstår. Høviks spiller får rødt kort, men det gjør utrolig nok Enhagen også. Vi får håpe det blir omgjort. 

4-4. Ett resultat begge lag kan si seg fornøyde med alt tatt i betraktning.

Nå går vi inn i en 14 dagers VM pause. Neste kamp er borte mot Sarpsborg 10. februar kl. 19.

Tar også med godnyheten om at Ullern er sikret plass i sluttspillet, gratulerer!

Utskrift