Drammen - Ullern 5-2 (3-0)

Det var i alle høyeste grad ett motivert og skjerpet Ullernlag som møtte til kamp på Marienlyst onsdag kveld. Etter noen gode kamper med poenguttelling var vi klare for å kjempe videre. Det skulle vise seg at det ikke gikk helt etter planen.

Ullern åpner rotete og får ikke struktur på spillet sitt. Drammen leverer ikke klassebandy de heller, men er bedre enn Ullern. Det blir en kamp på innsats. Drammen setter ett trykk på Ullern, og det er kun en god keeper i Ullernmålet som hindrer at Drammen tar ledelsen på ett tidligere tidspunkt. Første målet kommer til Drammen etter rundt 10-15 spilte minutter. Ett hardt skudd langs bakken blir styrt inn bak keeper Linus Karvik av en drammenspiller som dommertrioen mener er onside i det skuddet går 0-1. 

Ullern fortsetter med rot og unøyaktighet, men skaper en del farligheter fremover. Dette skulle riktignok vise seg å bli en skikkelig "stang-ut" kamp for Ullern. Drammen fortsetter med å være det bedre laget gjennom en dårlig førsteomgang av Ullern. De legger på til 2 og 3-0 før dommeren melder pause. 

Andre omgangen er mye mye bedre og Ullern skaper mye. Andre omgang er en ganske jevn affære, som ender 2-2. Drammen hadde en god dag på jobb, og hadde marginene med seg. Rickard Fritjofsson (straffe) og Truls Larsen scorer Ullerns mål. 

Det er på mange måter første omgang som ødelegger kampen for Ullern. Vi hadde absolutt mulighet til å komme tilbake i andre omgang, men dette var en kamp hvor vi ikke klarte å sette ballen i mål for å si det enkelt. Vi bommer på 3-4 store muligheter, gjør noen uheldige valg fremover, misser straffe og har litt uflaks.

Alt i alt får vi si at det var en fortjent drammenseier, men på søndag er det Mjøndalen som skal gjennomgå for gårsdagens tap!

Kampstart 1600 Ullernbanen, vel møtt!

Utskrift