Det var ingen tvil om at Ullern var forhåndsfavoritter før oppgjøret melleom de nyopprykkede. Riktig nok er det gjestene fra Hamar som kommer best i gang. 0-1 på en corner som finner veien helt opp i krysset, utagbart for en ellers god og trygg Linus Karvik i mål. 

Ullern mistet ikke motet av å få en i trynet før pause. De fortsatte å spille godt spill med gode kombinasjoner, men fikk ikke utelling på sjangsene sine. Hamar skal også ha kred for å forsvare seg godt på tross av at de ikke hadde med seg innbyttere(!). 

Det glipper to ganger for Hamar i første omgang, og vi går til pause med resultatet 2-1. Vi har spilt bra, men ikke fått ut potensialet vårt. 

      Andre omgang skal vise seg å bli langt mer lystbetont for oss. Vi stanger i Hamar forsvaret, og klarer ikke å score på cornerne vi får. Ballongen sprekker riktignok i det 54 minutt da spillende trener Rickard Fritjofsson tar ansvar og smeller ballen i mål fra 25 meter. Samme mann setter straffe tre minutter senere.

På stillingen 4-1 slukner det for ett slitent Hamarlag, som ikke gjør noen dårlig figur og går ned med flagget til topps.

Ullern gir seg på stillingen 7-1. 

En fin kamp for å samle selvtillit før den mer krevende kampen borte mot Drammen, onsdag kl. 20. 

Vi takker Hamar for kampen og ønsker dem lykke til videre i poeng-(og spiller)jakt.

Utskrift