Solberg - Ullern 6-3

De aller fleste var klar over at dette kom til å bli en tøff match. Solberg borte er aldri noe man skal ta lett på. Og de viste tidlig at de ikke skulle la Ullern få noe gratis i denne kampen. 1-0 etter 2 minutter. Dette kom til å bli tøft

 
Men vi er skøytesterke og gode defensivt, så selv om Solberg har mye ball det første kvarteret fører det ikke til noe mål. Men det gjør det derimot for oss. Ett godt langskudd finner veien inn i mål og det står plutselig 1-1. Ullern er inne i en god periode hvor vi stresser Solberg og tvinger dem til å gjøre feil i egen sone. Desverre klarer Solberg å score på en kontring rett før pause.
 
Ingen av lagene fikk til noe storspill i andre omgang, og Ullern utlingner igjen til 2-2. Desverre er Solberg nok en gang effektive forann vårt mål og legger opp til 3-2. Deretter er vi nærme å få til 3-3, men desverre får Solberg en, etter vår mening, noe billig straffe. Keeperlars redder, men returen blir satt i mål. 5-2 kommer rett etterpå, og håpet ebber litt ut. Vi reduserer til 5-3 på langskudd og Solberg fastsetter resultatet til 6-3 på corner. 
 
Alt i alt en kamp vi ikke skal henge med hodet over. Vi gjør tidvis en meget god defensiv jobb, og klarer å kjempe Solberg ut av stilen. 
 
Vi takker Solberg for kampen og ønsker dem lykke til videre.
 
 Neste kamp er førstkommende søndag kl. 18 mot Hamar, vel møtt!

Utskrift