Ullevål - Ullern 2-3 (0-1)

Det var ingenting som tydet på at dette kom til å bli en vakker bandymatch. Snø, vind og trå is gjorde at dette ble en stillingskrig mer enn noe annet.
Ullern kommer best i gang, og etter bare fire minutter setter André Pedersen den lille rosa ballen inn bak keeper Smerkerud. Første omgang var ikke det store fyrverkeriet, og det ble ett lengre opphold i spillet da dommer Disch kolliderte med en Ullevålspiller. God bedring ønskes. Ullern klarte ikke utnytte overtallspill mot slutten av omgangen, og vi gikk til pause med 1-0 ledelse. 

Andre omgang starter på mange måter som første, Ullevål forærer Ullern ballen dypt i egen sone. Henrik Brune takker og bukker og setter stillingen til 0-2. Ullevål scorer på corner ved Daniel Skrettingland. Det står 2-1, og Ullern er nærmest. Stolpen og en god keeper holder håpet levende for Ullevål. Vår egen keeper Lars Johansson skal ikke være noe dårligere, og henter frem solide redninger. Gustav Enhagen scorer det viktige 3-1 målet med ti minutter igjen å spille. 

De siste ti ble preget av mye lange baller, og Ullevål får utelling. De reduserer til 2-3 ved Ola Edvardsen. Men det skulle ikke bli flere mål, og Ullern tar en sterk borteseier. Gutta viste lagmoral og kampvilje fra øverste hylle. 

Vi takker Ullevål for kampen og ønsker dem lykke til videre!

Neste Ullernkamp er onsdag, borte mot Solberg.

 

Utskrift