Leif Thoresen

 

En bauta i Ullern bandy har gått bort, 91 år gammel. Leif Thoresen, som spilte hele sin aktive bandy karriere for Ullern (Bestum), døde fredfullt i sitt hjem på Furulund torsdag 3. desember. Han flyttet til det store huset i Holgerslystveien som 12 åring og bygget senere sitt eget hus i hagen. Han bodde med andre ord på samme adresse, i vår bydel, største delen av sitt liv. Han var en allsidig idrettsmann med talent i håndball og tennis i tillegg til bandy. I bandyen drev han det lengst, med flere landskamper for Norge som keeper (se bildet). Senere spilte han på det vi i dag kaller «presselaget» den tids «B-landslag» som center half!

Keeper Leif

 I tillegg til sin innsats som spiller for Bestum bandy var han en aktiv pådriver og     arkitekt bak  sammenslåingen av Bestum og LiUll til det vi i dag kjenner som Ullern IF.

 En hedersmann har gått bort, men hans familie lever videre på Sletta gjennom hans  yngste datter  Siri som spiller på «Mammas» og sitter i Styret, samt barnebarna  Martin og Hanna på 2003 laget og  Henrik «Henke» Heed som er keeper (!) på  Guttelaget vårt.

 Vi takker for all innsats han har gjort for klubben og alle stolte øyeblikk han har gitt oss.

                                                        Harald Rønneberg

                                                    For Styret i Ullern bandy

Utskrift