Ullern - Solberg 2-3 (1-0)

Det var alle tiders bandyforhold på Ullernbanen i går, og alt lå til rette for en fantastisk bandymatch mot legendariske Solberg bandy. Spennende ble det i alle fall!

I første omgang eide Solberg, som forventet, mye ball, men klarte ikke skape nok sjangser tilå få ballen i nota. Det hjalp heller ikke for Solberg at Ullernkeeper Lars Johanson hadde stengt buret. Ullern var offensive i tanken når de fikk ballen, og forsøkte å tråkke seg gjennom ett minst like solid solbergforsvar. Og det gjelder å ikke gi opp! Jan Fredrik Løland finner André Pedersen som avslutter hardt ned i lengste hjørne for keeper Østvold til 1-0!

Etter at vaffel var spist og Morten hadde kjørt isen var vi klare for 2. omgangen.
Ullern lå lavt og forsvarte seg godt, og keeperlars fortsatte å herje i buret. Desverre kommer utlingningen på corner, og det tenner gutta fra "ælva". De fortsetter å presse på og putter 1-2 etter ett pent angrep. 

Men Ullern ville ikke gi fra seg poeng uten kamp, og fortsetter å produsere farlige situasjoner. Det lønner seg. Aleksander Heltne banker ballen i kassa, og det står 2-2. Det ser ut til at vi skal klare å hanke inn ett poeng, men rett før slutt scorer Solberg på en cornerretur. Utrolig bittert for Ullern som nesten sto løpet ut. 

Solbergs mål ble scoret av Sondre Kristoffersen, Thomas Moen og Christopher Nålby. Gratulerer med seier, og lykke til videre.

 

                       Kjempeinnsats av gutta, og det lover bra for søndagens kamp borte mot Hamar
                                                                       Lykke til!

 

 

 

 

Utskrift