Regjerende seriemester Stabæk ble for sterke i serieåpningen da Ullern spilte sin første eliteseriekamp på 14 år. Ullern gjorde imidlertidig ingen dårlig figur og kom ut av det med æren i behold.
Ullern - Stabæk 2-6 (1-1)

Lagene følte på hverandre og vi fikk se ett godt defensivt organisert ullernlag som sto i mot et dyktig stabæklag. Etter drøye 20 spilte minutter tok hoveddommer Jigouline fløyta til munnen og dømte straffe til Stabæk. Nikolai Jensen var sikker som banken og det sto 0-1.
Ullern utligner ved Truls Larsen, og vi går til til pause på 1-1. Etter pausen viser Stabæk hvorfor de er regjerende seriemestere, og leverer høy effektivitet i spillet sitt. Ullern pynter på resultatet ved Martin Hjemdal. Aleksander Heltne hadde assist på begge Ullernmålene. 

Målscorere for Stabæk var Nikolai Jensen x 2, Christian Randsborg, Fredrik Randsborg, Knut Holmen-Jensen og Magnus Høgevold. 

Vi takker dommerne og Stabæk for kampen, samt alle som møtte opp for å se kampen. Det ryktes om at det var møtt opp over 250 stykker for å se nabodfeiden. 

 

 

Utskrift