Etter flere sterke sesonger er Ullerns A-lag endelig klare for å spise kirsebær med de store. En overbevisende 11-3 seier over Drammen 2 i sesongens siste kamp og vi fullfører med stil.

På tross av at opprykk til Elite allerede var i boks leverte gutta varene også i denne siste kampen. Et tidlig og strengt idømt rødt kort kunne fort fått konsekvenser, men det skal mer til for å stoppe toget.  En mann undertallig preget starten av kampen for oss, men etter hvert utnyttet vi den bedre plassen på isen og viste oss som verdige vinnere av både denne siste kampen og serien. Det var derfor en meget glad gjeng som kunne motta ”Bøtta” fra NBF etter kampen.

Sesongstarten ble noe utsatt grunnet en varm høst med manglende is rundt og forbi. Første kamp for sesongen ble derfor så sent som 19. november da nyopprykkede Konnerud kom på besøk på Sletta. Ullerngutta var veldig spente på å møte nettopp dette laget som før seriestart var spådd som outsider, men gutta vant komfortabelt 7-2. 

Neste kamp var heller ikke ansett som enkel, å møte Solberg 2 på Vassenga. Det ble da også en kamp som veldig lenge sto og vippet, men på en dårlig dag vant gutta 5-3.

3. desember fikk Ullern besøk av Hamar som alltid kjemper hardt og er vanskelige å slå,
men heller ikke Hamar hadde mye å by på slik at også her ble det til slutt  en komfortabel seier 8-1.

Og slik fortsatte det, gutta gikk fra seier til seier. Den som smakte best var sannsynligvis kampen mot Stabæk 2 på Plassen den  16. desember. Stabæk er jo en klubb med kultur og sterkt vinner instinkt, det ligger i veggene på klubbhuset deres. Og særlig virker det som at de mobiliserer ekstra mot Ullern, da går det på stoltheten løs. Kampen begynte litt sånn ta og føle på, men utover i kampen var Stabæk sjanseløse, og de ble til slutt banka 9-1 på sin egen hjemmebane!

Returoppgjøret ble spilt på Sletta den 20. januar, og da stilte de med et lag som lovet revansje. Det ble en litt merkelig kamp hvor dommerne var litt med på å avgjøre utfallet som til slutt ble 5-7. Gutta viste også i denne kampen at de begynner å bli modne for større oppgaver.

Etter 14 kamper er status 13 seiere og ett tap, og endte med 24 poeng mot Hamars 19. Gutta scoret 115 mål på 14 kamper, mens de kun slapp inn 31. Begge deler sier sitt om styrken i dette laget, scorer i snitt 8 og slipper inn 2, utrolig sterkt. For å oppnå slike resultater må det være en god lagmoral hvor lagspillet teller mest, og ikke minst gleden av å gjøre hverandre gode.

Lørdag 28. februar er det avslutning på Sletta hele dagen, samt en bankett for gutta på klubbhuset på kvelden, en bankett som gutta virkelig har fortjent. Samtidig er banketten starten på en ny sesong, denne gangen i Eliteserien!

 

Utskrift