Sosial kickoff for høstsesongen og fine sportslige resultater!

Denne helgen var vi for tredje året medarrangør av Haslumcup hos oss, og vi driftet både Ørakerhallen og Hovseterhallen som i fjor. Vi hadde kamper for lagene våre spredd utover hele Bærum, i tillegg til oss i Oslo da, og den største prestasjonen i år må vi nok si at det var Jenter 2003 som stod for. For fjerde året på rad tok de med se hovedpokalen fra A-finalen i A-sluttspillet, de vant 14-9 mot Bækkelaget Sportsklubb. Også en av våre 2003-gutter tok gull med vårt samarbeidslag for gutter 2003 Vålerenga IF i finale mot selveste Haslum (hvor en av våre 2002-gutter har en meget sentral rolle). Jenter 2006 hadde med 3 lag i cupen, og vant sin første (sølv)pokal i finalen mot Haslum, som tok med seg gullet hjem fra Øraker.

Tusen takk til dugnadsfolket!

Cupen ble veldig bra den, og vi hadde en haug med frivillige foreldre og søsken og øvrig støtteapparat i aksjon gjennom hele helgen, både fredag, lørdag og søndag i alle mulige funksjoner. Uten dugnadsinnsatsen hadde vi ikke fått til dette - og her er det penger fra Haslumcup rett i klubbkassa vår. Disse pengene brukes til beste for barna våre, for eksempel til vedlikehold av hallene vi trener i og beachbane ved Ørakerhallen, utstyr til treninger, cupavgifter til noen cuper pr lag i året osv.

Vi er veldig takknemlige for innsatsen og all god hjelp med arrangementet! Støtteapparatet har dekket vakter i både parkering, kiosker, griller, popcornstasjon, sekreteriat og sekreteriatskurs i forkant, hallvakter, det er levert kaker, pizzasnurrer, vaffelrøre til begge hallene - og dette holdt gjennom hele cupen, selv om kakestykkene ble ganske så rause utover søndag ettermiddag! 

Dømming har vi også bidratt med da 11 av våre dommere stilte opp for Haslum. Rett og slett en enesteående innsats av alle frivillige, og det ryktes at inntektene fra cupen mer enn tangerte fjoråret. Styret hilser og sier tusen takk for innsatsen - uten dere hadde ikke dette gått. (Red. anmerkning: Og det hadde ikke gått uten så bra organisering fra styret heller bare så det er sagt. Her ble det gjort en knalljobb med planlegging og organisering i forkant, og styret passet på hallene våre fra tidlig til sent hele helgen, så her var det absolutt alle mann i arbeid!)

Haslumcup er en super oppkjøringscup til sesongstart, og både foreldre og barn får en god start på sesongen vet at vi samles nesten før alle har pakket ut feriekoffertene. Vel blåst!

 

STYRET3 GS small

 Øyvind Brandt, Stine Røisheim og Thor Martin Elton i styret er meget fornøyd med dugnadsinnsatsen denne helgen!

 

 

Utskrift