Siden 2001-jentene var 12 år har de sammen med hovedtrener Trude Waagan hatt ett hårete mål de har jobbet mot; å kvalifisere seg til Bringserien 2018! Etter en særdeles spennende kvalifiseringsrunde holdt det akkurat, marginene var på vår side, og jentene kan nå se frem til en spennende vårsesong med Bring-kamper. 

 

Jenter 2001

Ullern-jentene som er født i år 2001 har holdt sammen i tykt og tynt, mange siden de var 7 år gamle. Hele veien med en meget engasjert Trude Waagan som hovedtrener og et stabilt og godt støtteapparat i ryggen, og både Karen Huffman og Kersti Solem har også vært med jentene like lenge.

Målet om å spille Bring det året de spiller 16-årsserie har motivert jentene til å trene hardt og stadig utvikle seg gjennom kamper og treninger. Laget har hatt fokus på målet under mottoet "Vi tenker kjør", som betyr at de fokuserer på å gjøre mer av det som funker samtidig som de har fokus på forbedringsområder. Gjennom høsten 2017 har de spilt regionale kamper og gitt alt med ett mål for øyet; å kjempe seg til en plass i Bringserien 2018.

Det har vært flere skadeavbrekk blant 2001-jentene denne høsten. Takket være at det spirer og gror også i lagene under 2001 - og det faktum at laglederne samarbeider godt på tvers av aldersgruppene, så har Trude og laget fått  viktig hjelp av både 2002- og 2003-jentene i kvalifiseringsrundene. Disse jentene, 4 fra hvert lag, skal også være med når det nå blir regionalt spill utover våren.  

 

Lang merittliste

2001-jentene har en imponerende merittliste å vise til de siste årene, og bare de siste par årene har de vunnet Region Øst sesongen 2016/2017, spilt kvartfinale i Partille 2016, vunnet sølv og bronse med breddelaget i Slottsfjellcup 2016 og 2017, og  nå sist, kvalifisert seg til Norden Cup som de spilte nå i romjulen 2017 - hvor de gjorde en presentabal innsats med 2 seire og 4 tap, men jentene spilte jevne kamper med mye bra og tøff trening før regionsserie og Bring nå skal spilles.  

 

Bringserien

I Bringserien er det 48 jentelag og 24 guttelag som skal spille om Nasjonalt sluttspill. Lagene er fordelt på regionene Øst, Sør, Vest, Sørvest, Nord og Innlandet. I vår region Øst er det Bækkelaget, Råde, Oppsal, Fjellhammer, Son, Oppegård, Ellingsrud, Sarpsborg, Haslum, Njård og Ullern som spiller om videre kvalifisering til Nasjonale sluttspill. Serien har fire regionale spilleomganger i tillegg til Nasjonalt sluttspill hvor de beste fra regionale runder møter hverandre. Her er det mange kjente lag vi skal møte. 

Våre jenter skal spille kamper som følger: 

  • 3. -4. februar på Skreia
  • 24.-25. februar i Arendal 
  • 17.-18. mars i Bodø og 
  • 20.-22. april i Oslo/Jessheim 

Går dette bra er det Nasjonalt sluttspill i Stangehallen 11.-13. mai 

 Jentene fortjener all mulig backing fra oss i Ullern, og laget har i anledning Bring-serien opprettet en egen heiagjeng-gruppe på Facebook som de ønsker at så mange som mulig blir med i. Vi skal heie på dere - lykke til med både regionsserie og Bring! 

Gruppen finner du her: 

https://www.facebook.com/vitenkerkjor/

Utskrift