Forside ildsjeler forsidecrop

Vi hadde en fantastisk nyttårscup i Ullern Håndball i januar, en cup som samlet over 200 barn og en haug med voksne til aktivitet, cup og hygge i Ørakerhallen. Her delte Styret i klubben også ut "Årets ildsjelpriser 2016", og midt i ståheien i hallen ble det ikke så mye oppmerksomhet rundt dette.

 
Derfor gjentar vi det glade budskapet her - og minner alle på at Ullern Håndball ikke hadde vært Ullern Håndball uten alle de fantastiske ildsjelene vi har med oss i klubben!
 
Foreldre og foresatte som stiller opp som trenere og oppmenn, lagkontakter, materialforvaltere, kioskvakter, billettselgere, sekreteriat, hallvakter, dommerkoordinatorer, cupvakter, dugnader, vaktmestertjenester, heiagjenger, kioskansvarlige, sponsoransvarlig, grillsjefer, matpakkesjefer, økonomisjef, styremedlemmer, styreledere og alle andre små og store oppgaver som løses. Alle “vakter” og roller dekkes av engasjerte folk rundt barna og ungdommen i klubben - og vi må bare si TUSEN TAKK til dere alle som stiller opp og sørger for at alle får spille håndball i Ullern og være en del av det gode miljøet som skapes i klubben!
 
Årets ildsjeler 2016 ble delt ut til tre personer som betyr veldig mye for miljøet og kulturen i klubben!

Lise Skudvig, Frank Sekulic og Torstein Iversen - dere fortjener heder og ære, og vi setter enormt stor pris på det dere gjør. Tusen hjertelig takk!

Ildsjel Lise crop

Ildsjel Frank crop

Ildsjel Torstein crop

Utskrift