J2002 Haslum Cup 2016 cropped

 

Da er Haslum Cup over for i år - og for en fantastisk cup dette ble med hele klubben og støtteapparatet i aksjon.

14 påmeldte lag fra Ullern har vært i aksjon denne helgen, lag fra Jenter 9 år til og med Jenter 15 - og ikke minst, Gutter 13, Ullerns eldste guttelag. Flere av alderstrinnene har stilt med 2-3 lag hver, og har spilt kamper mellom fredag og søndag fordelt på 9 ulike haller i Bærum i tillegg til vår hjemmebane, Øraker, for første gang i Haslum Cup-sammenheng.  

Vi har hatt mange gode prestasjoner, mye moro, og Ørakerhallen som arena har til tider kokt. Det meldes om stort trykk i kafeer, grillkiosk, billettluke. Øraker har virkelig fått prøvd seg som arena for Haslum Cup, og vi har gjort en kjempeinnsats som klubb og støtteappararat. Det er bare å rette en stor takk til cupansvarlige og hele dugnadsgjengen som har stått på fra tidlig morgen til sen kveld hele helgen, dette var viktig for klubben - og gir fine inntekter til klubbkassen.  

Jenter 2002 vant solid

Jenter 2002 møtte Stabæk og Eidsvold i innledende runder i A-sluttspillet i dag, og vant begge disse kontrollert. Da var det igjen duket for kamp mot Langhus, som laget også møtte lørdag, og slo 14-12. Dette kunne derfor gå begge veier, men jentene sikret seieren - og vel så det, med en solid 5-målsseier, 14-9. Super prestasjon av jentene, og Mari Brandt ble kåret til banens beste spiller i kampen.

J2002 Haslum Cup 2016 cropped

 

Jenter 2003 i finale-thriller

Mens tilskuerne på Jenter 2002-finalen sannsynligvis holdt pulsen under kontroll var det verre med 2003-kampen. Arrangørene skal ha honnør for å ha satt sammen jevne lag i mange av puljene. Ullerns 2003-jenter var fordelt i 3 jevne lag i cupen, og har spilt mange kamper med god margin på motstanderne. Imidlertid var det i dag lag 2 som gikk videre til finalen i A-sluttspillet i dag, og møtte et tent Høibråten/Stovner-lag til finale på Nadderud. Sebastian Barthold har ledet alle kampene i helgen sammen med Stian Grimsrud og Lise Skudnes, siste kamp dessverre uten Stian som skadet seg i egen kamp rett før kampstart.

Og for en kamp det ble! Lagene fulgte hverandre tett gjennom hele kampen, og etter 2x15 minutt stod det 10-10. Avgjørelsen måtte da komme på Sudden death, første mål vinner. Høibråten/Stovner med fordel av ballen bommet på sitt første forsøk, og da brukte Ullern-jentene muligheten godt og puttet 11-10 i målet til stor jubel fra lag 1, 3, tilskuere og trenerteam. Hele laget storspilte, mot et toppet Høibråten/Stovner-lag, men Hanna Gåsvær trakk det lengste strået og ble kåret til banens beste i dag.

Jenter2003 HaslumCup Cropped

 

Gutter 2003

Morsomt å nevne at også guttesiden vår, som ikke er så stor i Ullern, har fått markert seg som et lag vi fortsatt skal følge med fremover. Gutter 13 vant alle sine kamper i går, og gikk direkte til A-sluttspill søndag. Der Asker, ØHIL 2, Sandefjord og Eidsvoll var greie å slå lørdag - ble et tent ØHIL 1 for tøffe for guttene søndag morgen, men laget fikk likevel en fin selvtillitsboost på vei inn i sesongstart, etter en lang og god sommerferie. Trener Kristin Haug og assistent Solheim er stolte av guttene, 11 totalt, 10 på cupen.

alle2 crop

 

Utskrift