Ørakerhallen 550x

 

Da er første kampdag av Haslumcup gjennomført i Ørakerhallen, og dette ble en lovende start på cupen vi er medarrangør på for første gang.

Haslum Cup har rekord i år med hele 262 påmeldte lag, gutter og jenter fra 9 til 18 år. Cupen spilles i 10 haller, Øraker i Oslo, resten godt fordelt rundt i Bærum, med Nadderud Arena som hovedsete for cupen.

Cupen er en skikkelig dugnad - helt avhengig av foreldreinnsats i kiosker, billettsalg, kakebaking og vaffelsteking - stor takk til alle som bidrar på ulike nivåer. Dette gir oss verdifull inntekt til klubbkassen, så støtt opp og ta turen til Øraker i helgen, her er det kamper fra morgen til kveld både lørdag og søndag.

Følg med kampoppsett og -resultater for alle våre håpefulle her: http://www.profixio.com/matches/haslumcup2016 

 

arr.cup 550x

 Denne gjengen står for organiseringen på vegne av Ullern Håndball og Ørakerhallen denne helgen, og sørger for at alle vakter er besatt, at alle mål blir talt og resultater registrert, at Vipps og ny Ipad-kasse for anledningen fungerer, for at det er tilstrekkelig med søppelbøtter, nok syltetøy og brus til de tre kioskene vi skal betjene i helgen - og alt annet som skal til for å få cupen til å gå smertefritt. Det blir forhåpentligvis solskinn og opphold når nygrillen Jernia sponset oss med fyres opp, og burgerne flippes gjennom resten av helgen. F.v. Kristin, Lene, Frank og Atle.

 

 

*Foto øverst: Arkivbilde fra ullern.no/nyttårscup **Foto arrangementskomitee: G Solheim

 

 

 

 

Utskrift