akademi g13 cropped

Det er gøy å bli god med ball!

 

Velkommen til en ny sesong med Ullerns Håndballakademi. Akademiet er for alle jenter og gutter i alderen 9-13 år som har mulighet og lyst til å trene litt ekstra. Denne høsten kommer vi til å fokusere på individuell teknikk, balanse, koordinasjon - mye balløvelser.

Akademiet ledes av Trude Waagan som er utdannet trenerinstruktør for Norges Håndballforbund og er trener for Ullern's Jenter 15-lag. Sammen med henne kommer vi til å bli kjent med spillere fra Aker Topphåndball og Ullern Håndball, og kanskje får vi besøk av kjente håndballspillere en gang i blant.

Vi kommer til å ha 2-3 kvalifiserte trenere på hver økt slik at alle får stor oppmerksomhet og individuell oppfølgning.

 

Akademiets'treninger blir i Ørakerhallen fra 14:30-16:00 følgende dager:

Tirsdag: Jenter 12 og Gutter 13

Onsdag: Jenter 11 år og gutter 9 og 10 år

Torsdag: Jenter 9 og 10 år

Fredag: Jenter 13 år

 

Oppstart uke 37.

Vi har begrenset antall plasser - førstemann til mølla gjelder. For påmelding, bruk epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  - betaling i etterkant ved tilsendt faktura.

Pris pr. halvår: kr 1400,- (påmelding er bindende for hele året, dvs. kr 2800,- for hele året, fram til 1. juni 2017).

 

Har dere spørsmål til akademiet - ta gjerne kontakt med Trude Waagan på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller telefon 950 32 330.

Utskrift