Ullern arrangerer igjen CC Vest håndballskole i skoleferiens første uke, man-fredag 27.6-1.6.  Målgruppen er gutter og jenter opp til fylte 12 år.  Sted er Ørakerhallen.  Det er ikke en forutsetning å ha spilt håndball før, men det kreves at spilleren er motivert for å drive med håndball en hel uke.  De fleste Ullern-spillere har fått egen ball.  Denne må være merket og medbringes på håndballskolen.

Program:
0900 Hallen åpner med tilsyn
1000 Første treningsøkt
1130 Lunch
1300 Andre økt
1500 Slutt

Det blir selvsagt også kamper.

Pris kr. 1.600 (50% rabatt for søster el. bror) inkl. lunch/drikke, frukt og T-skjorte.

Som tidligere år blir opplegget gjennomført av eldre Ullernjenter med trenererfaring og erfaring fra gjennomføring av håndballskolen.  Sportslig opplegg er basert på tidligere års mal med øvelser og spill, samt mulighet til å ta håndballens ferdighetsmerke.  I tillegg vil en voksen være tilsynsvakt.  Foreldre som kan bistå som tilsynsvakt en dag gir 50% rabatt, ta gjerne dette med i e-posten ved påmelding!

PÅMELDING: Vær tidlig ute, det er førstemann til mølla som teller, begrenset plass.  Send e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. med spillers navn, fødselsdato samt foresattes navn og mobilnr.  Håndballskolen vil bli fakturert gjennom Min idrett.

Vel møtt :)  

Utskrift