Rena

Ullerns damer i 2. divisjon er ubeseiret etter de 5 første kampene i årets sesong! Onsdag kveld 21. oktober var det Fredrikstad 2 som ble slått 29-22 i Ørakerhallen.  Damene gikk rett i ledelsen, og etter drøye tre minutter sto det 4-0.  Ullern var svært gode de første 15 minutter, men slapp nesten Fredrikstad inn i kampen igjen frem mot pause.  Gjestene fra plankebyen i Østfold var aldri nærmere enn de tre målene som de lå under med til pause, 13-10.  

Starten på 2. omgang var like forrykende som starten på den første, og etter kort tid ledet Ullern med 9-10 mål før Fredrikstad fikk sitt første mål.  Damene holdt et bedre nivå gjennom hele andre omgang og tok med det en betryggende seier som innebærer at vi ligger på topp i 2. divisjon med 9 poeng som er 3 poeng mer enn OSI som ligger på andreplass, men som har en kamp mindre spilt.

Ullern målscorere var Rena Al-Saadi (bilde ovenfor fra tidligere kamp, 7 mål , herav 2x 7m-kast), Tonje Strømmen (7),  Mariall Martinsen (6), Hanna Løkholm (4), Thea Strand (3), Victoria Korin (1) og Madeleine Buraas (1). Ullern fikk en advarsel og 2x 2 min, mens Fredrikstad kun fikk en advarsel.

Neste kamp er borte mot Sarpsborg 1. november, mens nerste hjemmekmap er 7. novemeber kl 17.00 mot Stabæk 2.  Selv om Stabæk 2 er tabelljumbo i skrivende øyeblikk vet en aldri når de stiller med spillere fra 1. divisjon så det ingen seier som skal innkasseres på forhånd!  Du finner tabellen og terminlisten for 2. div. her.

Bilde: Arve Halseth

Utskrift