Damene i 2. divisjon (her ved Rena Al-Sadi som setter et 7-meter kast)  fikk en etterlengtet og viktig borteseier over Nordstrand-2 søndag 1. februar med sluttresultatet 21-31. 

Ullern gikk rett i ledelse og tok kommandoen over kampen fra start av.  Til pause ledet Ullern komfortabelt med 10-17, og andre omgang fortsatte i samme sporet inntil kampuret viste 60:00. En god lagseier som danner et godt grunnlag for innspurten i årets 2. divisjon.  Banens/lagets beste var Thea Strand med 10 mål.

Damene har slitt litt mer enn ventet i 2. divisjon og har dessverre gått på mange knepne tap som innebærer at laget ligger på nedrykksplass.  Dagens seier innbærer at avstanden til sikker plass er minst mulig, og laget har nå noen viktige kamper foran seg for å sikre fortsatt 2. divisjon-spill til høsten.

Søndag 8. februar er det viktig bortekamp mot Vestli som ligger på plassen bak Ullern med samme poengsum. Søndag 1. mars er det bortekamp på Lillehammer mot laget som ligger på plassen over oss. I tillegg har Ullern igjen kamper mot både Stabæk 2 og Skogstrand som ligger bak oss på tabellen, så muligheten til fornyhet kontrakt i 2. div. er absolutt tilstede etter det jentene viste i dag.

Utskrift