Håndballdamene (her med Amelie Ramm fra kampen mot Ull/Kisa 4. mai) sikret opprykk til 2. divisjon i kvalifiseringen på Jessheim 3. og 4. mai.

Lørdag spilte Ullern først en forrykende god kamp med kanonbra forsvar mot Skogstrand.  Her ble det seier 23-17 til Ullern. Senere lørdag ettermiddag var det Oppsal 2 som var motstander.  Her var Oppsal vesentlig raskere og bedre enn Ullern (som antatt), og Oppsal vant 31-19.  De hadde dermed sikret seg opprykk etter seier også tidligere på dagen.

Idag, søndag 4. mai, var vår siste kamp mellom Ullern og Ull/Kisa.  Ull/Kisa åpent best og hadde ledelsen til midtveis i første omgang.  Fra det tidspunktet og ut kampen hadde Ullern ledelsen, som endte 23-18 i vår favør.  Dermed var i realiteten kvalifiseringen avgjort før søndagens siste kamp mellom Oppsal og Skogstrand.  

Det var spenning i kampen helt til det var to minutter igjen, men Ullern holdt Ull/Kisa bak seg etter at Ull/Kisa kjempet seg inn i kampen igjen fra midtveis i andre omgang. Det ble da Ull/Kisa som ikke fikk bli med opp til 2. div. etter at de tapte alle sine tre kamper, mens Ullern, Skogstrand og Oppsal blir å finne i 2. divisjon til høsten.

Vi gleder oss allerede til ny sesong!  

Gratulasjoner til trenerteamet og alle jentene som har bidratt i 3.div.kampene sesongen 2013/14.

Utskrift