Siste helgen i april deltok Ullern Håndball på Slottsfjellcup. Allerede kl 06:30 lørdag morgen møtte de første lagene på Prix, og selv om det var noen trøtte fjes var det flest smil. Ullern Håndball er trolig største klubb på Slottsfjellcup med 26 lag i klassene J/G 9 – J16 med tilsammen 247 spillere og lagledere.

Klubber fra hele østlandsområdet strømmet til Tønsberg for å avslutte sesongen med smil og stil. Totalt deltok det 246 lag på Slottsfjellcup 2014 og vi voksne som var med fikk se mye flott håndball.

Ullern fikk også med seg noen nye pokaler hjem så nå må Tim kjøpe flere premieskap! Jenter 16 fikk 3 plass i A sluttspillet og 2. plass i B sluttspillet. Jenter 13 fikk 3 plass i A sluttspillet.

Jenter 16 med pokalene etter A og B sluttspillet

Hele laget var innkvartert på Vear skole og på lørdag kveld var det Ullern Talenter. Alle lagene hadde forberedt seg godt og vi fikk se mange kreative forestillinger. Det var hard konkurranse om førsteplassen og Jenter 11, vant foran gutter 10 og Jenter 13. Vi som var med å så på storkoste oss. Det var fantastisk :)

Vi var alle enige om at vi gleder oss til neste Slottsfjellcup

Utskrift